cegracia@cegracia.cat | (+34) 93 237 86 59

BTT Sortida de Cicle. Matagalls-Montserrat 30 de Juny i 01 de Juliol de 2018.

By 26 juny, 2018BTT, Destacat

Us proposem una sortida dividida en dues etapes independents que permeten assistir a tot el recorregut,  o només a una de les dues si no es disposa del cap de setmana sencer. Totes finalitzen a una estació dels FGC. Encara que trobarem molts llocs on aprovisionar-nos, és convenient portar molta aigua, i no us oblideu la crema solar.

Dissabte 30. Sant Martí de Centelles-Terrassa. 50 km i 1700 m de pujada.

Agafarem el tren fins a Sant Martí de Centelles on comença la jornada. Iniciem el primer ascens del dia al Grau dels Matxos, tram molt bonic amb unes vistes espectaculars. Continuem la ruta per la Riera de Tenes, Serrat del Maset i la Carena del Vinardell. Travessem Sant Llorenç Savall, visitem l’ermita de Les Arenes i passant per Matadepera arribarem a Terrassa, estació dels FGC Nacions Unides.

Diumenge 01. Terrassa-Montserrat. 40 km i 1400 m de pujada.

Des de l’estació de Nacions Unides reprenem el recorregut que vàrem deixar el dia anterior. Travessem  Matadepera i pugem a la Casa Nova de l’Obac, ací comença la nova variant pel Serrat de les Ginebres fins a Vacarisses. Continuem per la Riera del Palà i la Serra de Cul de Portadora fins a Monistrol. Des de Monistrol farem la clàssica pujada al monestir pel Torrent del Rossinyol i Sant Benet. Baixada ràpida per carretera fins a l’estació dels FGC.

 

Per inscriure-us empleneu el següent formulari, tot indicant al apartat barri  els dies que assistireu.Club Excursionista de GràciaAltre


Sóc del Grup de bttNo sóc del grup de btt


Tinc prou experiència en bttTinc alguna experiència en bttHe sortit poc o mai en btt


Recordeu que és obligatori tenir l'assegurança, el coordinador de la sortida pot demanar-vos que acrediteu que la teniu vigent.
FEEC Mínim Modalitat CAltra Federació modalitat C o equiparableEm vull fer l'Assegurança temporal de dos dies


Em comprometo a portar a la sortida el material necessari i obligatori: Bicicleta, Casc, Calapeus (automàtics o no), bidó d'aigua, llum i frontal *


SiNo