cegracia@cegracia.cat | (+34) 93 237 86 59

BTT Sortida de Cicle. Camí dels Bons Homes. La Molina a Montsegur-Foix. 14 al 17 de Juliol

By 2 juliol, 2018BTT, Destacat
Divendres 13
trasllat amb tren o amb cotxes particulars fins a La Molina i allotjament al refugi CEG
Dissabte 14
 Etapa 1 La Molina- Bellver de Cerdanya  56km 1500m+ trams de carreteretes i pistes passant pels petits pobles de la plana ceretana, pel coll de Pendís, on enllacem amb el Camí dels Bons Homes (GR107), i la vall d’Ingla amb una variant optativa en el tram final passant per la Roca Foradada i el refugi de Gonec per un magnífic sender amb trams tècnics. Allotjament al Hotel Bellavista.
Diumenge15
 Etapa 2 Bellver-L’Hospitalet  58 km 1200m+ recorrem els pobles de la plana ceretana fins a Puigcerdà, remuntarem la vall de Carol i guanyarem el coll de Pimorent i baixarem a l’Hospitalet pres l’Andorre amb pocs trams de carretera. Allotjament a la Gîte l’Hospitalité.
Dilluns 16
Etapa 3  L’Hospitalet- refugi de Chiola. etapa completa 45km 1900m+ (es pot rebaixar la dificultat sense fer el tram de la vall d’Orlú). Allotjament al refugi de Chiola.
Dimarts 17
 Etapa 4 Refugi de Chiola-Motsegur-Foix etapa completa 57km 1800m+ (hi haurà opcions per tancar itinerari en altres estacions de tren SNCF, més properes o arribar a Foix per carreteres locals) enllaç amb el tren SNCF i amb RENFE a Tour de Carol o Puigcerdà.
Atenció!
Hi ha la possibilitat de fer només les dues primeres etapes si no disposeu dels 4 dies.
Data límit per fer inscripció dimecres 4 de juliol.
Als que us apunteu us enviarem mail amb un número de compte per fer ingrés en concepte de paga i senyal als 3 llocs reservats en règim de MP a Bellver, L’Hospitalet i Chiola.
(Pressupost: uns 50€ MP a cada lloc de mitjana + refugi CEG i resta d’àpats + trens)
Per confirmar inscripció cal fer l’ingrés de 60€ (30€ als que fan cap de setmana) al número de compte que us facilitarem, indicant el vostre nom i cognom.
Hi ha 8 places reservades als 3 establiments i al refugi CEG, es pot ampliar si hi ha interès.
Es donarà prioritat als apuntats als 4 dies en cas de no ser possible l’ampliació de la reserva de la nit
a Bellver.
Data límit per fer el pagament: Divendres 6 de juliol
Secció BTT del CEG
Per inscriure-us empleneu el següent formulari, indicant a l’apartat “BARRI”, els dies que voleu assistir i el mitjà de transport que fareu servir:Club Excursionista de GràciaAltre


Sóc del Grup de bttNo sóc del grup de btt


Tinc prou experiència en bttTinc alguna experiència en bttHe sortit poc o mai en btt


Recordeu que és obligatori tenir l'assegurança, el coordinador de la sortida pot demanar-vos que acrediteu que la teniu vigent.
FEEC Mínim Modalitat CAltra Federació modalitat C o equiparableEm vull fer l'Assegurança temporal de dos dies


Em comprometo a portar a la sortida el material necessari i obligatori: Bicicleta, Casc, Calapeus (automàtics o no), bidó d'aigua, llum i frontal *


SiNo

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra. política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies