cegracia@cegracia.cat | (+34) 93 237 86 59

BTT Sortida de cicle de btt del CEG 4-5 de juliol Ports de Tortosa Beseit

By 17 juny, 2020BTT, Destacat

⚠️👉🏼Degut al Covid, s´han fet algunes modificacions, com el punt de partida o l’allotjament. Això implica haver de pujar a Caro en cotxe el primer dia i allargar la sortida uns 15 kms. Entre els dos dies farem uns 95 km amb uns 2600 metres de desnivell repartits força equitativament. Cal dir que farà calor, el terreny és pedregós i tant les pujades com les baixades són sostingudes.Tècnicament, no té massa dificultat però les condicions feréstecs del terreny, endureixen la sortida.

 

DISSABTE 4

Quedarem a les 9.00h a l´aparcament del restaurant “Pous de la neu” ( Afores,0 Mont Caro 43528 Alfara de Carles, Tarragona). Avisar que, per pujar a Caro, cal fer forces revolts. Intentarem fer un cafè al Nou refugi de Caro o al mateix restaurant i sortirem cap a la Casa del Rei i el coll de la Creu. Aquí podem escollir dues variants segons horari i nivell tècnic del grup.

Arribem a Beseit on podem fer un beure i un bany a la piscina natural i ens desviarem a Vallderoures per allotjar-nos a l´Alberg de Vallderoures al centre del poble.

 

 

 

DIUMENGE 5
Sortirem després d´esmorzar cap a Beseit de nou, seguint a Arnes. Pujarem pels Estrets fins a la Franqueta on agafarem la pista fins el Coll de Saleres. Aquí ens desviarem i haurem de fer un tros no ciclable (aproximadament un quart d´hora) fins el refugi de les Clotes.Un petit enllaç, amb trossos no ciclables i tornem a les pistes de Les Foies (poden haver braus en llibertat) cap a Caro.

 

  • Ambdós dies cal portar el dinar i força beguda (aigua i aconsellable algun isotònic) així com crema solar protectora.
  • Recomanable portar vestit de bany.
  • Tarifes Albergue:  pernocta en habitació comunitària 17€ Sopar, 10.50€ i esmorzar, 4.70€
  • Es menja força bé.
  • Places limitades per allotjament i en funció dels cotxes disponibles.

INSCRIPCIONS:

Els socis de la secció de BTT del CEG tenen prioritat en les inscripcions.

És obligatori tenir la llicència federativa i portar tot el material necessari, la mascareta és obligatòria per als trasllats i l’Alberg

Aquesta no és una sortida guiada, els coordinadors tenen la funció de proposar itinerari i organitzar la logística.