cegracia@cegracia.cat | (+34) 93 237 86 59

BTT. Darrera Sortida de Cicle a la Serra de Rubió. Curs de Mecànica Nivel II i Tècniques de Conducció. 1 i 2 de Desembre de 2018

By 19 novembre, 2018BTT, Destacat

La darrera sortida d’aquest any la farem al Refugi del Mas del Tronc situat a la Serra de Rubió, on farem el curs de BTT de Nivell II.

La planificació és la següent:

Dissabte dia 1
A les 07.09 h agafarem el tren a l’estació dels FGC de Plaça Espanya vers Igualada, on arribarem a les 8.39 h. Seguidament, començarem a pedalar fins al refugi, hi ha 15 km de distància i uns 500 m de pujada, on calcula les 10.30 h arribar a Mas del Tronc.
El dissabte el dedicarem íntegrament a la mecànica. Primer farem un repàs al nivell I, per després aprofundir en el tema i pujar de nivell.
Tothom que vulgui posar a punt la seva bicicleta que s’emporti cables i fundes de canvi, pastilles de fre i cadena nova. També farem centrat de rodes. Dissabte no ens mourem del refugi on dinarem i soparem.

Diumenge dia 2
Després d’esmorzar, el monitor ens portarà a fer una ruta per la Serra de Rubió, on anirem desenvolupant les diferents tècniques de la BTT i perfeccionarem la nostra conducció.
Al voltant del migdia tornarem al refugi per agafar camí cap Igualada. Tenim tren cada hora i 54 minuts i el viatge dura 1 h 30′.

Preus

Curs: 25 € Socis CEG i 30 € no socis

Billet senzill FGC 7.80 €

Mitja pensió Mas del Tronc 32 €

Dinar dissabte Mas del Tronc 14 € -qui vulgui pot emportar-se el seu dinar-

Material per portar

Al refugi hi ha mantes. És necessari portar llençol, coixinera i tovallola.

 

Per inscriure-us, empleneu el següent formulari:Club Excursionista de GràciaAltre


Sóc del Grup de bttNo sóc del grup de btt


Tinc prou experiència en bttTinc alguna experiència en bttHe sortit poc o mai en btt


Recordeu que és obligatori tenir l'assegurança, el coordinador de la sortida pot demanar-vos que acrediteu que la teniu vigent.
FEEC Mínim Modalitat CAltra Federació modalitat C o equiparableEm vull fer l'Assegurança temporal de dos dies


Em comprometo a portar a la sortida el material necessari i obligatori: Bicicleta, Casc, Calapeus (automàtics o no), bidó d'aigua, llum i frontal *


SiNo