Skip to main content

Des de la secció de BTT del Club Excursionista de Gràcia, ens plau poder presentar-vos un nou cicle de xerrades de ciclo-viatges!

Organitzem aquest cicle, obert a tots els amants dels viatges amb bicicleta, per compartir noves experiències i apropar-vos a diferents raconets de món a cop de pedal.

Enguany, comptem amb la col·laboració de tres membres de la secció de BTT que ens faran somiar explicant-nos les seves peripècies sobre rodes, pretenent que sigui un espai d’inspiració i una petita empenta més per animar-vos a viatjar amb aquest mitjà de transport, tant versàtil com universal.


Les xerrades seran presencials a la seu del CEG, però amb l’opció de seguir-les des de casa a través de TEAMS, per si no pots/vols desplaçar-te.

Cal que ompliu el formulari d’inscripció per poder gestionar correctament l’espai.

Si desitges connectar-te virtualment, un cop feta la inscripció i abans de cada xerrada, et facilitarem l’enllaç que et donarà accés i unes petites instruccions per a la connexió.


Animeu-vos a passar pel club el pròxim dimecres 27, i reserveu les pròximes dates!

ACTIVITAT OBERTA A SOCIS I NO SOCIS!

No us ho perdeu!!

CEG-BTT

Dimecres 27 de setembre a les 20:00h

Mireia Rovira

"Travessant Islàndia"

La Mireia Rovira  ens projectarà un vídeo sobre la seva primera gran aventura sobre rodes fora de la seva zona de confort. Junt amb la seva parella, l’estiu del 2022, varen pedalar pel bell mig de la terra del foc, del gel… i dels rius, la indòmita Islàndia. Creuarem deserts de lava i sorra, veurem volcans adormits, cascades i glaceres inabastables, per acabar descobrint la famosa “ring road”.

Natura en estat pur!

Dijous 19 d'octubre a les 20:00h

Antoni Tarragón

"Les tribus d'Angola"

En Toni Tarragón ha pedalat per les remotes terres àrides d’Angola. Un viatge inèdit en bicicleta, on s’entrellaça la natura amb la rica i diversa cultura de les ètnies de la zona. Un recorregut de prop de 1000 km que ens portarà a través del temps, fins a arribar a remots pobles seminòmades que han aconseguit mantenir-se, resistint durant dècades guerres, sequeres i desplaçaments forçats. Per a ell, va ser una oportunitat única per conviure i aprendre de primera mà les tradicions i costums dels Himbas, Mucubals, Muiles, Mugambwes, Khoisans, Mucawones…

Dijous 9 de novembre a les 20:00h

Roger Gili

"Enllaçant les Canàries"

En Roger Gili, portant-nos més a la vora de casa, va aconseguir ni més ni menys que enllaçar les 7 Illes Canàries després de 30 dies i pedalar 1600km, combinant de forma estratègica les etapes de bici amb els ferris per saltar d’una illa a l’altra. Ens confirmarà que malgrat la romàntica idea que ens puguem fer sobre aquest gran repte, el terreny i el desnivell (més de 38.000m!) el van posar a prova en més d’una ocasió… Deixeu-vos seduir per la màgia dels paisatges canaris, plens de contrastos i textures.