Skip to main content

A partir de l’1 de desembre ja podreu començar a tramitar els nous carnets federatius de la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya) i de la FCE (Federació Catalana d’Espeleologia) per al 2019.

Novetats per al 2019 de la FEEC

Enguany el carnet federatiu arriba amb novetats. Per una banda, en la pòlissa de Responsabilitat Civil, s’ha augmentat el límit per sinistre a 1.000.000 d’euros, davant els 6.000.000 de la passada temporada.

De l’altra, referent a la pòlissa d’accidents, s’ha creat una nova proposta de modalitat MUNTANYA PLUS, per la que es triplica el capital de mort per accident i mort no accident durant la pràctica esportiva i s’anticipa la liquiditat ràpida de fins a 5.000 euros per a despeses justificades de sepeli. S’han incorporat també noves activitats cobertes per l’assegurança: marxa aquàtica en totes les modalitats; el pont tibetà en les modalitats C, D i E, i l’esquí de rodes (skiroller) i l’estel de neu (snowkite) en les modalitats D i E.

A partir d’ara, el còmput de set dies de comunicació es comptarà a partir de la data en què es pugui comunicar el sinistre de l’accidentat, no des de la data de l’accident. I també s’incrementa un 25% el capital de trencament de dents i odontologia. Podeu consultar els preus i les diferents modalitats i cobertures al enllaç.

Recordeu que a partir d’aquest any el CEG no pot tramitar l’habilitació de la FEDME ja que no en som membres.

Els preus i cobertures de l’assegurança de la FCE les trobareu en aquest enllaç. Per tramitar la llicència de la FCE has de seguir les instruccions que trobaràs a la seva entrada o en aquest enllaç.

INSTRUCCIONS PER TRAMITAR ASSEGURANÇA FEEC (Només per a Socis del CEG)

Per aquells socis que vulguin tramitar la llicència de la FEEC cal que feu una transferència al compte corrent: ES80 2100 0807 72 0201149458

  • És molt important posar en el concepte/referència: “NOM + COGNOM” ja que sinó no podrem saber qui ha fet el pagament i per tant no quedarà tramitada.
  • Us suggerim que una vegada feta la transferència, i per evitar problemes, ens envieu un correu electrònic per confirmar que hem rebut l’ingrés. Els ingressos fets a través d’altres entitats bancàries (que no siguin “la Caixa”) tardem uns dos dies en rebre’ls, de manera que pot ser que us contestem els correus amb dies de retard.
  • Els carnets de la FEEC s’imprimeixen al Club i per tant us enviarem un correu electrònic perquè passeu a recollir-los. Els de la FCE s’imprimeixen a la federació i per tant serà la pròpia secció del GIE qui els tramiti i us avisi quan els pugueu passar a recollir.
  • Tingueu present, però, que no s’està assegurat en el moment en que feu el pagament, sinó que tarda entre dos i tres dies laborables en entrar en vigor. És a dir, que aquelles assegurances tramitades passat el 28 de desembre NO seran efectives l’1 de gener.
  • Us recordem que per participar a les activitats del Club cal tenir l’assegurança corresponent, consulteu els quadres de cobertures per saber quines activitats i disciplines cobreix cada opció.