PASSATGE MULET, 4 - 08006 - BARCELONA - TEL. 93.237.86.59 / cegracia@cegracia.cat

Assegurances i llicències federatives 2019

By 30 novembre, 2018CEG, Destacat

A partir de l’1 de desembre ja podreu començar a tramitar els nous carnets federatius per al 2019.

On obtenir la llicència federativa?
 • Per aconseguir la llicència federativa cal dirigir-se a qualsevol de les més de 420 entitats federades (centres excursionistes), repartides per tota la geografia catalana, on us gestionaran l’obtenció de la llicència.
 • Per obtenir-la s’ha de ser soci d’una entitat afiliada a la FEEC. Si voleu saber quina entitat excursionista teniu més a prop, demaneu informació a la FEEC
 • consulteu la pàgina web.
Novetats per al 2019

Enguany el carnet federatiu arriba amb novetats. Per una banda, en la pòlissa de Responsabilitat Civil, s’ha augmentat el límit per sinistre a 1.000.000 d’euros, davant els 6.000.000 de la passada temporada.

De l’altra, referent a la pòlissa d’accidents, s’ha creat una nova proposta de modalitat MUNTANYA PLUS, per la que es triplica el capital de mort per accident i mort no accident durant la pràctica esportiva i s’anticipa la liquiditat ràpida de fins a 5.000 euros per a despeses justificades de sepeli. S’han incorporat també noves activitats cobertes per l’assegurança: marxa aquàtica en totes les modalitats; el pont tibetà en les modalitats C, D i E, i l’esquí de rodes (skiroller) i l’estel de neu (snowkite) en les modalitats D i E.

A partir d’ara, el còmput de set dies de comunicació es comptarà a partir de la data en què es pugui comunicar el sinistre de l’accidentat, no des de la data de l’accident. I també s’incrementa un 25% el capital de trencament de dents i odontologia.

Podeu consultar els preus i les diferents modalitats i cobertures al enllaç.

 

El CEG no tramitarà la assegurança de la FEDME aquest any. Des del Consell del CEG recomanem als socis i sòcies no tramitar l’habilitació pels següents motius:

 • Des el CEG només tenim la FEEC com a única Federació Nacional en la que ens sentim representats, més enllà de les discrepàncies en alguns temes relacionats amb la gestió esportiva.
 • La FEDME ha vetat sistemàticament qualsevol intent que ha fet l’Alpinisme Català per internacionalitzar-se, des de la vessant de reciprocitats internacional de refugis fins a la participació en campionats internacionals de les disciplines de muntanya.
 • Els interessos de la FEDME no són altres que mantenir una línia de representació de l’activitat esportiva artificial i que té com a únic interès la participació al Comitè Olímpic Español, prescindint de l’esport de base.
 • Entenem que els clubs i l’excursionisme català està perfectament habilitat per fer muntanya sense la tutela d’una estructura estatal artificial.
 • Animem a altres clubs a fer el mateix i insistim a la FEEC a desfer els lligams amb la FEDME i treballar per ser membre de ple dret del Conveni de Reciprocitat així com continuar amb la línia encetada pels corredors amb raquetes de neu per fer possible la participació internacional dels esportistes catalans amb les seves pròpies seleccions i equips.

INSTRUCCIONS PER TRAMITAR ASSEGURANÇA FEEC O FCE (Només per a Socis del CEG)

Per aquells socis que vulguin tramitar la llicència de la FEEC o de la FCE cal que feu una transferència al compte corrent: ES80 2100 0807 72 0201149458

 • És molt important posar en el concepte/referència: “NOM + COGNOM” ja que sinó no podrem saber qui ha fet el pagament i per tant no quedarà tramitada.
 • Us suggerim que una vegada feta la transferència, i per evitar problemes, ens envieu un correu electrònic per confirmar que hem rebut l’ingrés. Els ingressos fets a través d’altres entitats bancàries (que no siguin “la Caixa”) tardem uns dos dies en rebre’ls, de manera que pot ser que us contestem els correus amb dies de retard.
 • Els carnets de la FEEC s’imprimeixen al Club i per tant us enviarem un correu electrònic perquè passeu a recollir-los. Els de la FCE s’imprimeixen a la federació i per tant serà la pròpia secció del GIE qui els tramiti i us avisi quan els pugueu passar a recollir.
 • Tingueu present, però, que no s’està assegurat en el moment en que feu el pagament, sinó que tarda entre dos i tres dies laborables en entrar en vigor. És a dir, que aquelles assegurances tramitades passat el 28 de desembre NO seran efectives l’1 de gener.
 • Us recordem que per participar a les activitats del Club cal tenir l’assegurança corresponent, consulteu els quadres de cobertures per saber quines activitats i disciplines cobreix cada opció.

 

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra. política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies