cegracia@cegracia.cat | (+34) 93 237 86 59

10 i 11 de febrer: sortida Serra de Freixa i Torreta de l’Orri

By 30 gener, 2018Destacat, Muntanya

Us proposem una sortida de muntanya  per la vall de Siarb al Pallars Sobirà, per la Serra de Freixa i la Torreta de l’Orri, magnífic mirador del Pirineu i Prepirineu occidental Català.

Data, destí i coordinació
Lloc: Serra de Freixa i Torreta de l’Orri
Data: 10 i 11 de febrer de 2018
Coordinació: Vicky García

Programa i ruta prevista
Dissabte 10 de febrer. Ens trobarem a Palau Reial per tal de dirigir-nos al poble de Llagunes. En aquest punt comença la ruta del primer dia. L’itinerari consisteix a fer una circular per l’espectacular Serra de Freixa, tot passant per la Cabana de Freixa, la qual és un dels punts més alts de la ruta. Depenent del temps i de les condicions, es podria mirar de fer el pic de la Roca de les Llagunes. Per baixar un altre cop al poble, el descens el farem pel costat de l’Obaga de Llagunes.

Diumenge 11 de febrer Sortirem des de Llagunes, aquí comença l’itinerari per fer l’objectiu del dia: el meravellós pic de la Torreta de l’Orri. Passarem per les Roques de Burg, el Clot del Tarter fins a arribar a la cabana de les Collades. Des d’aquí, ja anirem direcció al cim. Des d’aquest baixarem per un altre lloc, ja que la ruta és circular, concretament ho farem per la Roca de Coma Sarrera i posteriorment per la Basseta. A partir d’aquí, ja ens dirigirem a Llagunes per tornar als cotxes.

Allotjament
Refugi Vall de Siarb
Als inscrits a la sortida se’ls hi facilitarà més informació detallada.

Material necessari
Roba i calçat adequat per a una sortida de muntanya hivernal, raquetes de neu.

Ruta
http://www.rutespirineus.cat/rutes/volta-a-la-serra-de-freixa-des-de-llagunes
http://www.rutespirineus.cat/rutes/torreta-de-orri-des-de-llagunes

Previsió meteorològica
MeteoCat: Soriguera

Requisits
– Puntualitat.
– Cal tenir bona forma física i resistència adequades a la sortida que es proposa.
– Cal disposar d’assegurança de la FEEC o equivalent vigent i apropiada per poder realitzar l’activitat que es proposa. Qui no disposi d’assegurança, se li tramitarà per l’activitat una de temporal.
– Sortida limitada a 14 persones.
– La reunió serà dijous 8 a les 21:00 h al Club.
– Acceptar les condicions del formulari d’inscripció.
– Anirem en cotxes particulars. La despesa del quilometratge de tots els cotxes es comptabilitzarà a 0,18 €/km, vagin els cotxes més plens o més buits.

Coordinació
Vicky García (moc.liamgnull@alocseikciv)

 

Les inscripcions s’obriran el dijous 1 de febrer de 2018 cap a les 23h, aproximadament. Assolit el nombre de participants, es tancarà el formulari d’inscripció. La coordinadora confirmarà la inscripció o no a la sortida.