Biblioteca electrònica de les publicacions del Club Excursionista de Gràcia

Sima Esteban Felipe – Pic de Filià – Tivissa-Miravet – Diente de Alba

Butlletí 156

 

 

 

Al CEG també hi som a Instagram, una xarxa social ideal per mostrar amb imatges l’activitat que fem. Només cal fer una petita incursió al compte del CEG per veure la dinàmica i varietat d’activitats de muntanya que s’organitzen des de les seccions.

Darrerament s’han penjat imatges de la sortida d’Alta muntanya al Pico Coronas, Tram de GR de Ripoll a Alpens passant per El Remei, cap de setmana de mitja muntanya descobrint la bellesa de Montsant, Sortida de cicle d’esquí de muntanya a la Tuca de Betrèn, Sortida d’espeleologia a la Sima Esteban Felipe, Curs de tècniques alpines per a l’esquí de muntanya, reciclatge formatiu per a alta muntanya recordant com fer una auto detenció amb piolet…, trobada de veterans i amics del GEDE i del CEG a Sant Pau Vell, cap de setmana del grup de joves al Pedraforca i Cadí. I ara amb la primavera tornaran a sortir les imatges de BTT, el grup de famílies, els barrancs, les escalades.

Aquest compte d’Instagram, a més a més d’explicar en imatges el que fem, ens serveix com a repositori i arxiu del Club. Us convidem a seguir l’activitat del CEG a Instagram: @clubexcursionistadegracia

Mai Enrera!!

Accedeix al Butlletí