Biblioteca electrònica de les publicacions del Club Excursionista de Gràcia

Viatge a Todra, Marroc

Butlletí 162

ANY D’INVITACIONS I RECONEIXEMENTS

L’any deixat enrere ha significat un seguit d’invitacions i reconeixements que com entitat centenària constatem, i que altres entitats i organismes oficials ens han fet arribar de diverses formes. Cent anys vistos en perspectiva ens ajuden a seguir el camí traçat ja el llunyà 1922 amb la creació de l’entitat i que amb les correccions i adaptacions oportunes hem de seguir.

Aquest camí per a obtenir els fruits desitjats ha d’incorporar l’esforç i coneixements dels socis més joves que han d’aportar, d’aquesta forma, una adaptació òptima als reptes d’aquest segle XXI. La gent més veterana amb la seva experiència, sens dubte, no ha de faltar amb el seu ajut i suggeriments, fent del Gràcia un Club on tothom tingui un lloc per a posar en pràctica les seves inquietuds.

Les Seccions, a part de donar aquells serveis que els nous socis/es busquen quan s’incorporen al Club, tenen la difícil tasca de fer incorporar als arribats en la participació de les mateixes, per a obtenir els relleus necessaris de tota entitat en harmoniosa evolució.

Per la idiosincràsia i marera de fer de l’Entitat, aquesta sempre s’ha nodrit de l’esforç i ajut desinteressat dels socis/es que en els moments decisius sempre han estat els garants d’aquests cent anys deixats enrere i que a ben segur seran els engrescats continuadors dels següents anys de desenvolupament del Club.

Accedeix al Butlletí