Skip to main content

Comunicat de la Coordinadora del CEG arran del traspàs de Maria Glòria Vives i Forgas

Maria Glòria Vives i Forgas

Sòcia des de l’any 1959 na Maria Glòria Vives moria el 3 d’agost d’enguany a l’edat de 86 anys. De tarannà alegre i jovial era de les sòcies que participava activament en les tasques del Club on les seves preferències li portaven. Aquestes eren, per sobre de tot, les seccions d’Acampada, Muntanya i Cantaires Muntanyencs. Presidenta de la primera els deu anys que ho fou (1997-2006), es realitzaren campaments d’Estiu, Costa Brava, Rallis de l’Amistat amb el Càmping Club de França, calçotades, visites culturals, participació en la comissió Matagalls-Montserrat i la celebració del 75 aniversari de la Secció.

Presidenta dels Cantaires Muntanyencs el 2011, realitzà els Concerts de Nadal de l’època, Concerts de Primavera, alguns concerts d’homenatge a personalitats de l’entorn i l’activitat incansable dels assajos dels Cantaires setmanalment. A la Secció de Muntanya, també participà amb caminades i excursions (Pica d’Estats, Pedraforca, etc.). Col·laboradora del Butlletí amb escrits de les activitats i notes que sempre quedaren reflectides de totes les tasques desenvolupades.

I com a membre d’una generació fidel al Club, disposava de les insígnies de 25 i 50 anys de pertinència a la nostra Entitat.

Descansa en pau Maria Glòria, rebi la seva família el nostre sincer condol.

Em fan llargs comiats
Branques molt enlairades
Damunt l’últim avet,
Primer domini d’ales.

Em sento despullat
De record i esperança.
Només cançons de neu
Podran acompanyar-me

Salvador Espriu i Castelló
Final del Laberint, fragment del vers XXIX