Skip to main content

Curs crestas

Us informem que s’obren les inscripcions del Monogràfic de Progressió per crestes que organitza el nostre Club conjuntament amb el Club Excursionista Madteam i amb la participació de la FEEC i la Vegueria del Barcelonès.

El director del Curs serà l’Alberto Alvarez, instructor titulat de la ECAM (Escola Catalana d’Alta Muntanya) vinculada a la FEEC.

El curs es farà el cap de setmana del 8 i 9 d’octubre amb una sessió teòrica el dimecres 5 d’octubre a les 20 hores al Club. Adjunt en aquest correu teniu el díptic amb tota la informació sobre el curs.

El cost del curs és de 65€ (per alumnes amb targeta vigent de la FEEC) o de 75€ (per alumnes que no disposin de targeta federativa). En aquest cas s’haurà d’afegir el cost de la tramitació de la llicència temporal per fer l’activitat el cap de setmana.

Les despeses de desplaçaments, allotjament (en el seu cas) i àpats, del cap de setmana del curs, aniran a càrrec de l’alumne.

Les dones que s’apuntin al curs tenen la possibilitat de sol·licitar una subvenció de la FEEC (sempre que tinguin la seva llicència federativa anual vigent) pel programa “Dona i Esport” i que pot suposar el reemborsament del 20% del cost del curs.

El nombre màxim de plaçes és de 12 persones, per tant si estàs interessat/da, inscriu-te ràpid!!

Veure més informació

PER FER LA INSCRIPCIÓ:

Les inscripcions a aquest curs les gestiona el Club Excursionista Madteam, de manera que si hi estàs interessat has d’enviar un correu electrònic a: gro.maetdamnull@ofni. Les inscripcions es tanquen el 26 de setembre.

Us hi esperem!