Skip to main content

Nova sortida de la secció de BTT!

Més informació del grup

Proposta per fer dues sortides circulars partint des d’Osseja

PLA DE RUTA

RUTA DE DISSABTE 25 – INDRETS AMAGATS AL PEU DEL CARLIT

Ruta circular partint d’Osseja, municipi de l’Alta Cerdanya. Aproximadament 60 km; 1100-1300 m desnivell positiu. Pistes, camins i corriols; molt poc asfalt.

Osseja-Hix-Caldegas-Onzes-LLivia-Targassona-central Themis-Vall d’Angostrina- Sant Marti Desvalls-Dorres- Santuari de Belloc- Brangolí-Bena-Enveig-Puigcerdà-Age-Palau de Cerdanya-Osseja. Ruta que no assoleix grans alçades, però que és força trencacames. Alguns trams curts de descens més tècnics que en tot cas es poden fer a peu.

Sortida 8:00. Portar entrepans i quelcom de picar en ruta, ja que possiblement tornen a dinar tard. Almenys una font a Dorres, mitja ruta.

RUTA DE DIUMENGE 26

Ruta circular partint d’Osseja. Aproximadament 55 km; 1100 m desnivell positiu. Pistes, camins i corriols; ascens per asfalt al port de Llo.

Osseja- Nauja-Vedrignans-Err-Llo- port de Llo- Eina- dolmen de Pascarets- camí de Sant Jaume-Estavar- Mas Sant Joseph-Gorguja-Llivia-Onzes-Caldegas-passera sobre el Segre-Hix-Osseja.

Sortida 8:00. Portar entrepans i quelcom de picar en ruta, ja que possiblement tornen a dinar tard. Preveure també portar aigua suficient.

ALLOTJAMENT

Disposem de 5 places en casa particular. En cas que superem els 5 inscrits, buscarem allotjament al càmping Puigmal d’Er o al càmping Asperas de Palau de Cerdanya.

TRANSPORT

Ens organitzem en cotxes particulars.

DINARS SOPARS

Ens organitzem entre els inscrits.

IMPORTANT

  • Recordeu que les sortides de cicle de BTT en cap cas són sortides guiades. Els coordinadors només tenen la funció de proposar la sortida i la logística del transport i allotjament.
  • Podeu contactar amb tac.aicargecnull@ttb si teniu algun dubte!

Participa en la sortida!

INSCRIU-TE!