PASSATGE MULET, 4 - 08006 - BARCELONA - TEL. 93.237.86.59 / cegracia@cegracia.cat

GRUP DE SENDERS GR-1 Tram 2 de Camallera al Veïnat de Can Dalmau

By 26 gener, 2018CEG, Destacat, Senders

Data: 18 de febrer 2018
Durada: 4: 15 hores
Distància: 16,30 km
Desnivell positiu: +379 m
Desnivell negatiu: -279 m

Comentari del recorregut:
Començarem el recorregut a Camallera, punt final d’etapa del mes de gener. L’etapa transcorre en la seva totalitat enmig de camps conreats. Visitarem els nuclis de població de Llampaies i Orriols.
A Llampaies cal destacar l’Església de Sant Martí, romànica, d’una sola nau amb absis semicircular i capelles laterals. La primera menció referent a l’església és una concòrdia datada entre els anys 1114 i 1146.


A Orriols cal destacar l’Església de San Ginés, edifici romànic, ja nomenat en l’any 1066, edificació d’una nau amb absis semicircular. La portada va ser reformada en l’any 1861 i el campanar, de cadireta, és modern.
Castell-Palau d’Orriols, gran edifici de planta rectangular i de pati central dels segles XVI-XVII, amb una notable façana renaixentista decorada amb finestres emmarcades amb motius geomètrics. La jurisdicció del castell, documentat des de l’any 1265.

Dinar de motxilla.

PREUS / INSCRIPCIONS:
Socis: 10 €
Socis, si no teniu Llicència Federativa: 15 €
No socis: 18 €
No socis, si no teniu Llicència Federativa: 24 €
Més informació: “tac.aicargecnull@srednesedpurg

ALTRES DADES:
Sortirem amb l’autocar a 2/4 de vuit des de Príncep d’Astúries/Guillem Tell, i hi ha prevista la tornada entre les set i les vuit del vespre. Recordeu de subscriure la llicència federativa per a la cobertura de riscos a la muntanya. Per a més informació poseu-vos en contacte a través de la nostra adreça electrònica: tac.aicargecnull@srednesedpurg
La inscripció comporta que estic assabentat/da de les característiques i equipament necessari per a la sortida i n’assumeixo els riscos en considerar-me capacitat/da per participar en l’activitat.

Fitxa_GR1_-_Tram_2_-_Camallera_-_Can_Dalmau

Planol_GR1_-_Tram_2_-_Camallera_-_Can_Dalmau

Descarregar

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra. política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies