Skip to main content

Data: 28 de juny de 2019, ales 20:30 hores.

Lloc: Tàmara Restaurant, carrer Muntaner, 178.

El sopar de final de curs està previst realitzar-lo al Tàmara Restaurant, situat al carrer Muntaner, 178 (entre Còrsega i París), el divendres dia 28 de juny de 2019, l’hora serà a les 20:30.
El preu és:
Socis: 20 € (la secció de Senders subvenciona aquest sopar amb 10 €).
No Socis: 30 €.
En el moment de realitzar la inscripció s’han de seleccionar els primers plats, segons plats i les postres. Exemple: Josep (A-1-X).
Si algú és vegetarià (vegà) o celíac, cal escollir les opcions pertinents i que ho comuniqui.
El darrer dia per realitzar la inscripció i el pagament és el diumenge 23 de juny de 2019.
MENÚ
Xips de Vegetals
Mini panets i pa de coca de Ca l’Enric amb tomàquet.
Entreteniments:
Croquetes de Jabugo, truita de patates i ceba, pinxo de pernil ibèric.
Pinxo d’escalivada, truita de patata (només opció vegana).
Una torrada sense gluten amb pernil ibèric, truita de patata i ceba, una torrada sense gluten amb escalivada (opció sense gluten).
Primer plat a escollir:
A – Amanida de formatge parmesà i encenalls ibèrics de pernil (opció sense gluten).
B – Coca de salmó fumat del Perelló amb formatge crema, picada i all-blanc (opció torrada sense gluten).
C – Canelons d’espinacs amb beixamel de soia (opció vegana).

D – Tagliatelles amb gambes al ajillo.
Segon plat a escollir:
1 – Entrecot de vedella a la brasa amb guarnició (opció sense gluten amb verdures).
2 – Arròs caldós de llamàntol.
3 – Confit d’Ànec daurat al forn amb gelea de taronja (opció sense gluten amb verdures).
4 – Hamburguesa d’espinacs i remolatxa (opció vegana).
5 – Llom de bacallà a l’oli de pebre roig, all i parmesà.
Postres a escollir:
X – Xarrup de llimona amb ginebra.
Z – Coulant de xocolata i gelat.
Begudes:
Vi negre (D.O. Rioja).
Vi (D.O. Catalunya).
Copa de Cava.
Aigües, Cervesa i Cafè.