El Sopar de final de curs es té previst realitzar-lo al Tàmara Restaurant, situat al carrer Muntaner, 178 (entre Còrsega i París), el divendres dia 1 de juliol de 2016, l’hora serà a les 20.30.
El preu és:
Socis: 20 € (la secció de Senders subvenciona amb 5 €).
No Socis: 25 €
Menú
Aperitius:
Xips de moniato
Mini xapates i pa de coca de cristall amb tomàquet.
Primer plat a escollir:
Tagliatelles amb formatge cremós Granna Padano.
Amanida tèbia de gírgoles i llagostins amb vinagreta de mostassa.
Coca d’escalivada amb Anxoves del Cantàbric i oli verge.
Segon plat a escollir:
Broqueta d’Entrecot a la brasa amb guarnició.
Arròs caldós de llamàntol.
Confit d’Ànec daurat al forn amb gelea de taronja.
Postres a escollir:
Pastís de celebració
Sorbet de llimona amb cava brut nature
Brownie de xocolata
Begudes:
Vi Xenius negre (Penedés)
Vi Xenius blanc (Penedés)
Aigües i Cafè