Skip to main content

La Everest Trail Race arrenca avui Dijous amb més duresa que les dues edicions anteriors.

 

Com en els anteriors certamens una trentena de corredors i aventurers s’atreveixen a participar en una de les curses per etapes més dures del món.

 

Entre ells, l’Eduard Aguirre i la Maite Benavides participen en aquesta aventura, dels que si voleu, podeu donar els vostres missatges de suport a traves del link que es mostra continuació.

 

Foto Grup

       (cliqueu imatge per engrandir)

 

 

Aquest any, la prova manté els mateixos 160 kilometres, però el desnivell acumulat  ha passat de 25 mil metres a cuasi 30 mil, tot això en un llarg de sis etapes, de les quals la més curta es de 20 kilómetres i la més llarga de 38 kilómetres, i, el dia amb mes desnivell serà el quart amb 6631m.

 

La cursa passa per paratges espectaculars, amb vistes d’algunes de les muntanyes més mítiques del Himalaya, com el Everest, el Lothse o el Ama Dablam

 

Per enviar un misstage a qualsevol corredor podeu pitjar aquí.

 

Entrareu en la pagina de la organització, aquí surt un petit formulari on poseu el vostre nom, l’email, desplegueu la pestanya d’abaix senyalant al corredor a qui va el missatge (si no surt cap nom, abans de posar rès, recarregueu la pàgina fins que surti) i cliqueu “escribe tu email”.

 

Aquesta noticia la podeu seguir en el Facebook: