Skip to main content
Quan:
1 juny, 2024 – 2 juny, 2024 tot el dia
2024-06-01T00:00:00+01:00
2024-06-03T00:00:00+01:00

Nova sortida de la secció de BTT!

Més informació del grup

Aquesta activitat no la podeu desaprofitar! Sortida de nivell N1 i de zero desnivell acumulat!
Un exotisme dins del CEG-BTT !!

PLA DE RUTA

No acostumem a tenir una sortida plàcida i contemplativa per pistes àmplies i en bon estat, a més de poder posar un granet de sorra a favor de la petjada ecològica…

Animeu-vos a participar en aquesta activitat singular, en un entorn natural-paisatgístic excepcional, com és el Delta de l’Ebre!!

DATA LÍMIT INSCRIPCIÓ 27 de MAIG (per poder reservar al l’alberg)

Dissabte 1: Recorregut de les Llacunes. 27km amb activitat de plogging a la part final del recorregut a la població de Poblenou del Delta (punt d’inici). Pararem a fer un mos a la platja del trabucador, on podem fer el primer bany de la temporada. Al llarg del trajecte farem parades per observar els punts de guaita i observació d’aus a les llacunes. ). Únicament es realitzarà l’acció de recollida de petits envasos plàstics al final del recorregut i propera a la llacuna dels Alfacs, on acostumen a trobar-se de forma “natural” dipòsits de petits residus plàstics arrossegats per canals o el vent que els transporta fins a la riba. Es tracta de la zona propera a la Torre de Sant Joan, d’especial valor paisatgístic i natural, on es poden veure amb molta facilitat flamencs i altres aus. Els residus els durem fins als contenidors de Poblenou del Delta en alforges (qui en dugi) o alguna motxilla. En cas necessari tornarem amb cotxe a recollir les bosses d’escombraries si tenim, malauradament, èxit.

Allotjament a l’Alberg de la Generalitat de Deltebre. Si som 10, tindrem preu de grup. Veure preus a sota.

Diumenge 2: Recorregut al Nord del Delta. 47km. A diferència de dissabte, ens mourem a la part Nord de l’Ebre. Sortirem de Deltebre i ens dirigirem fins a la desembocadura del riu Ebre, fins al mirador de Zigurat o Torre de Babel, que és el mirador més alt del Delta de l’Ebre. Si hi ha ganes podem fer un banyet a la platja de Riumar. Després ens dirigirem cap a la badia del Fangar, on acostuma a haver-hi una bona colònia de flamencs i veure el bucòlic cementiri de barquetes, segons el temps i les ganes podem arribar a L’Ampolla, per tornar al punt de sortida. Finalitzarem l’estada amb un bon arròs a algun restaurant de la zona, prop de Deltebre.

Trajecte en cotxes particulars. Tot i que contradictori amb l’activitat ecològica de dissabte, ens mourem en cotxe per tal de tenir la màxima flexibilitat. Optimitzarem vehicles tant com es pugui.

Si teniu dubtes de com és l’activitat, podeu consultar la primera edició que vàrem fer l’any passat a:

https://cegbtt.blogspot.com/2023/05/plogging-al-delta-del-ebre-en-btt.html

Podeu contactar amb en Roger G. si teniu algun dubte!

Tarifes de l’ALBERG (la pernocta inclou llençols. Impost turistic no inclòs)

P: Pernoctar / PE: Pernoctar i esmorzar / MP: Mitja Pensió / PC: Pensió completa / A: Tarifa adult (30 anys o més) / J: Tarifa Jove / G: Tarifa grups 10 o més

IMPORTANT

  • Recordeu que les sortides de cicle de BTT en cap cas són sortides guiades. Els coordinadors només tenen la funció de proposar la sortida i la logística del transport i allotjament.
  • Podeu contactar amb tac.aicargecnull@ttb si teniu algun dubte!

Participa en la sortida!

INSCRIU-TE!