Skip to main content
Quan:
15 juny, 2024 – 16 juny, 2024 tot el dia
2024-06-15T00:00:00+01:00
2024-06-17T00:00:00+01:00

Nova sortida de la secció de BTT!

Més informació del grup

Us proposem un ruta en travessa des de la Molina fins a Sant Quirze de Besora, fent nit al refugi Puigcercós de la riera de Merlès.

PLA DE RUTA

Divendres 14 de juny: Trasllat a La Molina
Sortida en cotxes fins a l’estació de Sant Quirze de Besora. Tren des de Sant Quirze fins a La Molina*. Dormir al refugi del club, sopar autogestió o restaurant de l’estació. Esmorzar autogestió al refugi.
* Es pot agafar el tren a Vic, després caldrà fer retorn en tren. No es pot agafar a Barcelona per les obres i afectacions diverses.
Dissabte 15 de juny: La Molina – Refugi Puigcercós 55km +1200m
Que no us espanti la distància i el desnivell. Molt bona part de la ruta és en descens.
Pararem a fer un descans amb bar al monestir de Montgrony i després pararem a fer un bany en algun dels Gorgs de la riera d’Estiula. Un cop arribats al refugi també tenim oportunitat de bany als gorgs de la riera de Merlès. Tot el recorregut és per pista, tret d’un tram petit de sender en baixada per sortir del Monestir.
Diumenge 16 de juny: Refugi Puigcercós – Sant Quirze de Besora 40km +800m
Recorregut que té dues parts, la primera és el tram que segueix la riera de Merlès fins a Perafita. Punt on podem fer un mos i comprar la famosa coca. La segona part va a buscar Sant Boi del Lluçanès per voltar Els Munts i baixar fins a Sant Quirze. Tot i no haver-hi molt desnivell es tracta d’un recorregut de constants pujades i baixades, tot per pista.
La nit de dissabte dormirem al refugi de Puigcercós, 42€ la mitja pensió per a federats. Hi ha servei de bar. Per reservar cal fer una paga i senyal d’11€ per persona. El límit d’inscripcions per fer la reserva és el dijous 6 de juny. Les inscripcions posteriors seran possibles segons disponibilitat al refugi.

Contacteu amb el coordinador (Ricard Martínez) per fer el pagament per Bizum.

IMPORTANT

  • Recordeu que les sortides de cicle de BTT en cap cas són sortides guiades. Els coordinadors només tenen la funció de proposar la sortida i la logística del transport i allotjament.
  • Podeu contactar amb tac.aicargecnull@ttb si teniu algun dubte!

Participa en la sortida!

INSCRIU-TE!