Skip to main content

Sortida de la secció de BTT

Informació de la secció

Sortida: Dissabte 6 de maig a les 8:00 h

Dades: 43 km / Desnivell: 1300 m+

Dificultat: Dificultat N2

Coordina: Bttceg

Descripció i ruta

Dificultat N2 tant per distància i desnivell, com per certa dificultat tècnica en alguns passos per corriols, tant de baixada com de pujada. 43 km, 1300 m de desnivell positiu.

L’objectiu d’aquesta sortida és recórrer el nombre més gran possible de corriols de Serra de Marina, entre  Badalona i Tiana. El terreny de Marina es caracteritza per l’arena solta anomenada sauló, i pels corriols que  tenen alguns trams estrets  profunds i d’altres força trencats.

PLA DE RUTA:

Ens trobarem a les 8:00h a la rotonda sota la B20 a tocar el riu Besos, a Santa Coloma de Gramenet i enfilarem capa l’entrada del parc de Serralada de Marina.

Farem un circuit de corriols al voltant del monestir de Sant Jeroni de Murtra i la Creu de Montigalà i la Vallençana , amunt i avall cercant diferents traçades.  Després enfilarem cap al turó de la Coscollada – conegut a la zona com “el vigía” – i baixarem cap a la Conreria i el seminari. Des de la Conreria cap a l’indret de Nou Pins, damunt de Tiana, per intentar enfilar-nos per la trialera de les vinyes  fins al Turó del Galzeran. Grans vistes de ciutat.

De tornada al seminari de la Conreria anirem a buscar el fantàstic corriol de la font de l’Amigó. Un petit tram de pujada a peu per guanyar  desnivell i trobar nous corriols de baixada cap a la Vallençana. Finalment, ens acostarem al Puig Castellar – el turó del pollo- per fer el darrer i llarguíssim corriol de descens fins al riu Besos l’alçada de Montcada.

La idea és acabar la ruta al mateix punt sortida al voltant de les 13:30h.  En tot cas ajustarem la ruta per complir l’horari.

Hi ha punts d’aigua a Sant Jeroni de Murtra, al seminari de la Conreria, i a la font de l’Amigó. Porteu entrepà per esmorzar  i quelcom pe anar picant. Ruta divertida però esforçada i amb certa dificultat tècnica.

Recordeu que les sortides de cicle de BTT en cap cas són sortides guiades. Els coordinadors només tenen la funció de proposar la sortida i la logística del transport i allotjament, si s’escau.

Podeu contactar amb tac.aicargecnull@ttb si teniu algun dubte!

Salut i pedals! 🚴‍♀️🚴🚴‍♂️

CONTACTA AMB L’ORGANITZACIÓ:

Podeu contactar a través del correu: tac.aicargecnull@ttb 

Informació important

  • Les places són limitades. Un cop exhaurides les places es farà una llista d’espera per si hi ha alguna baixa.
  • Els socis i sòcies del Club Excursionista de Gràcia tenen prioritat en les inscripcions.
  • És obligatori tenir la llicència federativa i portar tot el material necessari (la mascareta).
  • Els coordinadors de les sortides no són els responsables de les sortides, la seva funció es limita a proposar una sortida o suggerir la ruta.

Anima’t i participa a la sortida!

👇EMPLENA EL FORMULARI TOT SEGUIT CLICANT EL BOTÓ “Inscriu-te a la sortida” 👇

Inscriu-te a la sortida