Skip to main content

011 Sortida de mitja – Alta Garrotxa

Quan:
10 febrer, 2024 – 11 febrer, 2024 tot el dia
2024-02-10T00:00:00+00:00
2024-02-12T00:00:00+00:00

Introducció

El cap de setmana del 10 i 11 de febrer, es farà una sortida a l’Alta Garrotxa, agafant com a base el nucli de la població d’Oix. En aquesta sortida farem dues rutes circulars que ens permetran gaudir d’uns paisatges variats al llarg de tot l’itinerari (boscos, corriols, cingleres, algunes runes i petits santuaris…).

Aquesta serà una sortida de mitja muntanya. Farà fred i passarem per zones humides. Els recorreguts no són gaire llargs, ni exigents pel desnivell de pujada o baixada. Serà una sortida ideal per carregar piles, gaudir de la natura i de les converses amb la resta de membres del grup.

Vinga, animeu-vos a participar-hi!

 • Inici: 10/02/2024
 • Duració: 2 dies
 • Inscripcions
 • El formulari s’obrirà el dimarts 29 de gener a les 22,00.
 • Inscriu-te a través del formulari, al final d’aquesta pàgina.

Canvi a les inscripcions a les sortides de muntanya

Les sortides de muntanya estan tenint un èxit important. Amb pocs minuts s’arriba al cupo de persones. També es posa de manifest que no cal estar pendent de l’hora d’obertura del formulari d’inscripció. Davant d’aquesta situació, i després d’un interessant debat amb pros i contres, es va acordar:
 1.  Els formularis de les sortides oficials es tancaran a les 24 hores d’haver-se obert.
 2. L’ordre d’inscripció deixa de ser el prioritari. El primer que s’inscriu no tindrà la plaça assegurada.
 3.  S’estableix un criteri de sorteig. Tal com es fa en altres esdeveniments (per exemple la Matagalls – Montserrat) s’establirà un número a partir del qual s’estableix el número de participants. Per exemple, si hi ha una sortida prevista per 14 persones i se’n han apuntat 25, es farà el sorteig establint un número a partir del qual es comptabilitzaran les persones. Si surt el 20, del 20 al 25 tindran plaça i de 1 al 9 seran els següents.

Descripció i ruta

Dissabte dia 10 de febrer

Dissabte sortirem aviat de Barcelona. De camí ens aturarem a esmorzar a Castellfollit de la Roca. I després continuarem fins el poble d’Oix on aparcarem els cotxes. Des d’allà ja començarem a caminar. L’itinerari va per l’engorjat del Bosc del Quer, arriba fins a l’Hostal de la Vall del Bac, passa per Toralles i torna a Oix. Un cop arribats a Oix anirem al camping La Soleia d’Oix. Després d’una dutxa reparadora farem temps fins l’hora de sopar al restaurant del camping. Farem nit als bungalows del camping.

Diumenge dia 11 de febrer

Diumenge esmorzarem al camping. Sortirem per fer l’excursió. Aquest cop l’itinerari passa pel Pont de Cal Xicot i el Santuari de la Mare de Déu d’Escales, després pujarem fins el mirador del Ferran (983 m) i un cop allí baixarem a Talaixà. Continuarem passant per el Mas del Vaquer, les Runes del Mas Samsó i enllaçarem fins a trobar el camí del Pont de Cal Xicot, tornant pel mateix camí d’anada fins a Oix.

De tornada cap a Barcelona, ens aturarem per fer un mos, passarem comptes del transport, i ens acomiadarem. Des d’aquí, cada cotxe retornarà pel al seu ritme cap a Barcelona.

Requisits

 • Màxima puntualitat amb els horaris establerts.
 • Acceptar les condicions del formulari d’inscripció.
 • Cal una bona forma física per les distàncies i el desnivell previst i per les característiques de la sortida.
 • De la mateixa manera, en algunes sortides, es demana uns certs coneixements tècnics.
 • Si la ruta té punts dificultosos, les persones amb vertigen poden tenir certes dificultats. S’informa de les característqiues a la descripció-
 • Cal portar el material que es demana per la sortida.
 • En el cas de tenir alguna lesió o limitació funcional, alguna intolerància alimentària o a algun medicament, estar seguint algun tractament de medicació, o tenir hipersensibilitat a les baixes temperatures, caldrà posar-ho en coneixement de les coordinadores.

Assegurança:

 • Ningú pot assistir a la sortida sense assegurança.
 • Cal disposar de l’assegurança vigent per poder realitzar l’activitat.
 • Qui no disposi d’assegurança, ha de fer la temporal abans de la sortida, per això ha de fer un l’ingrés per l’import de assegurança.
 • Preu de l’assegurança (preus 2024):
  sortida de 2 dies: 16,70 € sòcies més 4 € no sòcies.
 • Ningú pot assistir a la sortida sense assegurança.
 • L’ingrés s’ha de fer s’ha de fer abans del dilluns prèvi a la sortida al compte ES80-2100-0807-7202-0114-9458 i enviar el comprovant a tac.aicargecnull@aicargec i a tac.aicargecnull@aynatnum.
 • Dijous previ a la sortida es farà una reunió al Club, per tal de concretar i consensuar actuacions sobre itinerari i resoldre les dubtes que pugem tenir.

Informació

Material necessari:

S’haurà de portar l’esmorzar de dissabte (o comprar-lo al lloc on ens aturarem per esmorzar), i el menjar i beguda per les excursions.

Material excursió:
– Roba i calçat adequats per una sortida de mitja muntanya hivernal.
– Guants, folre, jaqueta…
– Sac de llençol (o sac de dormir).
– Tovallola.

Allotjament:

Ens allotjarem al Càmping La Soleia d’Oix. Caldrà dur sac de dormir o llençol (o llogar llençols al càmping). Hi haurà mantes i edredons.
Dormir aproximadament 20 €/persona (pot variar en funció de si omplim o no els bungalows). La mitja pensió són 26€/persona. El cost sopar + dormir + esmorzar serà d’uns 45 €/persona.

Desplaçament:

  • Anirem amb cotxes particulars. La despesa del quilometratge de tots els cotxes es comptabilitzarà a 0,25 €/km.
  • Límit de places: L’excursió es limita a un total de 18 (16+2)  persones.
Coordinació

Jordi Pi
636 256 777
moc.liamgnull@zenitramipidroj

Condicions generals

  • El que fareu a través del web és una preinscripció. La inscripció no serà ferma fins que la coordinació no us confirmi que teniu plaça.

  • Les sortides de la secció de muntanya estan obertes a tothom, però tenen prioritat per anar-hi els socis del club. Els no socis quedaran en llista d’espera fins pocs dies abans de la sortida, en què se’ls confirmarà si tenen plaça (o no).

  • La coordinació de les sortides no és responsable de les sortides, ja que la seva funció es limita a proposar una sortida, buscar el lloc per dormir o suggerir la ruta.

  • Cal haver-se informat de les característiques tècniques i equipament necessari per a fer la sortida i assumir-ne els riscos en considerar-me amb suficient capacitat per participar a la activitat.

  • Les reserves, inclosa la paga i senyal, es faran a través del Club per a totes les persones inscrites. La persona que s’inscrigui es compromet a pagar aquests diners tot i en el cas que la sortida s’anul·li o la persona no vingui, a no ser que l’allotjament retorni els diners avançats. Es reclamarà l’import de la reserva avançada pel club a les persones inscrites.

  • Ja enviarem un correu a tots els apuntats per a la confirmació de l’assistència a la sortida amb tota la informació que sigui necessària.

Anima’t i participa a la sortida!

👇EMPLENA EL FORMULARI CLICANT EL BOTÓ “Inscriu-te a la sortida” 👇

Inscriu-te a la sortida