Skip to main content

Sortida BTT CEG: Corbera – Batea – Corbera

Quan:
19 octubre, 2024 – 20 octubre, 2024 tot el dia
2024-10-19T00:00:00+01:00
2024-10-21T00:00:00+01:00

Nova sortida de la secció de BTT!

Més informació del grup

Ja entrats de ple a la Tardor, superats l’equinocci i l’equilux,  i per apaivagar la tristor, us presentem una proposta a la Terra Alta.

“A casa del vinater, bona tardor i mal hivern.”

PLA DE RUTA

La ruta proposada és una volta circular per la Terra Alta, que permetrà gaudir de la seva variada orografia i també de la historia recent, ja que va ser escenari de batalles durant la guerra civil. Passa per terreny variat, bones pistes, trams de via verda, carretera i alguna rampota pedregosa, també! Però la bellesa del seu paisatge, els seus pobles i la història viscuda la fan una comarca molt atractiva.

Etapa 1: Corbera d’Ebre – Batea

58 km 1.150 m

Sortida de Corbera, amb el seu espectacular Poble Vell, direcció a Gandesa, cap a la serra de Pàndols-Cavall, escenari de la guerra civil, i posteriorment cap a Prat del Compte, on enllaçarem amb la via verda fins passat Horta de Sant Joan.

Batea té uns 2.000 habitants aproximadament i té un cas antic ben conservat i serveis que el fa molt agradable com a final d’etapa.

Pernocta a l’Alberg Municipal.

Dormir: 18€ / Llogar llençols: 3,80€ / Llogar mantes: 3,80€

Ús de la cuina: 3€/persona  – 20€ si són 10 persones

Al poble hi ha un supermercat Spar obert fins a les 21h i diversos bars per poder sopar i esmorzar.

Etapa 2: Batea – Corbera d’Ebre

51 km 1.150 m

En aquesta etapa es passarà per barrancs i valls de grans panoràmiques. Primer cap a la Pobla de Massaluca entre vinyes, ametllers  i oliveres , i posteriorment cap a Villalba dels Arcs i La Fatarella.  Són petits nuclis de forta activitat agrícola que dona una característica especial al seu paisatge.

Logística

Es podria sortir divendres tarda i dormir a Batea, i dissabte matí desplaçar-nos amb els cotxe a Corbera, són 18 km i 15’. En aquest cas, es podria valorar deixar-hi part de l’equipatge per anar més lleugers , però caldria passar a recollir el diumenge.

Barcelona – Batea: 2h 20′ 188km / Barcelona Corbera 2h 170 km

Cal portar sac-llençol o bé es pot llogar llençol i mantes.

Tot i que es passa per força nuclis, és recomanable portar dinar per als dos dies.

Més informació de la ruta a rutabike.com

Termini inscripció:

Dimarts 15 d’octubre

Coordina

Roser R.

 Salut i pedals!

IMPORTANT

  • Recordeu que les sortides de cicle de BTT en cap cas són sortides guiades. Els coordinadors només tenen la funció de proposar la sortida i la logística del transport i allotjament.
  • Podeu contactar amb tac.aicargecnull@ttb si teniu algun dubte!