Skip to main content

Sortida de cicle BTT: Alta Cerdanya

Quan:
25 maig, 2024 – 26 maig, 2024 tot el dia
2024-05-25T00:00:00+01:00
2024-05-27T00:00:00+01:00

Nova sortida de la secció de BTT!

Més informació del grup

Proposta per fer dues sortides circulars partint des d’Osseja

PLA DE RUTA

RUTA DE DISSABTE 25 – INDRETS AMAGATS AL PEU DEL CARLIT

Ruta circular partint d’Osseja, municipi de l’Alta Cerdanya. Aproximadament 60 km; 1100-1300 m desnivell positiu. Pistes, camins i corriols; molt poc asfalt.

Osseja-Hix-Caldegas-Onzes-LLivia-Targassona-central Themis-Vall d’Angostrina- Sant Marti Desvalls-Dorres- Santuari de Belloc- Brangolí-Bena-Enveig-Puigcerdà-Age-Palau de Cerdanya-Osseja. Ruta que no assoleix grans alçades, però que és força trencacames. Alguns trams curts de descens més tècnics que en tot cas es poden fer a peu.

Sortida 8:00. Portar entrepans i quelcom de picar en ruta, ja que possiblement tornen a dinar tard. Almenys una font a Dorres, mitja ruta.

RUTA DE DIUMENGE 26

Ruta circular partint d’Osseja. Aproximadament 55 km; 1100 m desnivell positiu. Pistes, camins i corriols; ascens per asfalt al port de Llo.

Osseja- Nauja-Vedrignans-Err-Llo- port de Llo- Eina- dolmen de Pascarets- camí de Sant Jaume-Estavar- Mas Sant Joseph-Gorguja-Llivia-Onzes-Caldegas-passera sobre el Segre-Hix-Osseja.

Sortida 8:00. Portar entrepans i quelcom de picar en ruta, ja que possiblement tornen a dinar tard. Preveure també portar aigua suficient.

ALLOTJAMENT

Disposem de 5 places en casa particular. En cas que superem els 5 inscrits, buscarem allotjament al càmping Puigmal d’Er o al càmping Asperas de Palau de Cerdanya.

TRANSPORT

Ens organitzem en cotxes particulars.

DINARS SOPARS

Ens organitzem entre els inscrits.

IMPORTANT

  • Recordeu que les sortides de cicle de BTT en cap cas són sortides guiades. Els coordinadors només tenen la funció de proposar la sortida i la logística del transport i allotjament.
  • Podeu contactar amb tac.aicargecnull@ttb si teniu algun dubte!

Participa en la sortida!

INSCRIU-TE!