cegracia@cegracia.cat | (+34) 93 237 86 59

Sortida Alta Garrotxa – 24 d’octubre

By 7 octubre, 2020Muntanya

ACTIVITAT SUSPESA

Presentació

El dia 24 d’octubre us proposem una sortida per la subcomarca de l’Alta Garrotxa. Concretament pujarem al Puig de Bassegoda (1.373m) des de Sadernes. El Puig de Bassegoda tot i no ser el més alt de la zona si que és un dels més destacats. El seu aïllament fa que l’aproximació sigui llarga però aquesta es veu recompensada per les vistes espectaculars que ens ofereix el seu cim.

.

Dissabte dia 24

Sortirem de Fabra i Puig a les 6:30 cap a Sadernes. Durant el trajecte farem una aturada per esmorzar.

Un cop deixats els cotxes al pàrquing de Sadernes comencem a caminar per una pista en direcció nord paral·lels al riu Llierca que mica en mica es va engorjant. Al cap d’uns dos quilòmetres, deixarem la pista i agafarem un corriol que ens durà fins l’església romànica de Sant Feliu de Riu. És la Vall de Riu la que, tot resseguint per la seva base els cingles de Gitarriu, ens durà fins el Coll d’Espinabell i posteriorment el Coll de Riu a 993m d’altitud, a través d’una zona boscosa. En aquest punt iniciarem la part més exigent de la sortida, que ens portarà als peus del Bassegoda passant per una tartera amb forta pujada i per alguns passos on haurem d’utilitzar les mans per vèncer el desnivell. Finalment, ja només ens quedarà buscar un pas equipat amb cadenes i grapes per poder assolir el cim. Es tracta d’una grimpada d’uns 10m sense cap dificultat.

La baixada la farem pel Caire de Comadells fins el collet de Santa Maria i després passarem pel Santuari de la Mare de Déu de les Agudes. A partir d’aquí ja anirem a buscar la pista que ens portarà de tornada al pàrquing on hem deixat els cotxes.

Es tracta d’una ruta, en gran part circular, d’uns 19 km, amb un desnivell positiu de 1.300 m.

 

Material

Roba i calçat adequat per una sortida de muntanya.

Frontal.

Dinar.

.

Requisits

Disposar de l’assegurança vigent per poder realitzar l’activitat. Qui no disposi d’assegurança, ha de fer la temporal abans de la sortida.

Ningú pot assistir a la sortida sense assegurança.

Màxima puntualitat amb els horaris establerts.

Acceptar les condicions del formulari d’inscripció.

Cal una bona forma física per les distàncies i el desnivell previst i per les característiques de la sortida.

De la mateixa manera, en algunes sortides, es demana uns certs coneixements tècnics.

Cal portar el material que es demana per la sortida.

.

Condicions generals

El que fareu a través del web és una preinscripció. La inscripció no serà ferma fins que la coordinació no us confirmi que teniu plaça.

Les sortides de la secció de muntanya estan obertes a tothom, però tenen prioritat per anar-hi els socis del club. Els no socis quedaran en llista d’espera fins pocs dies abans de la sortida, en què se’ls confirmarà si tenen plaça (o no).

La coordinació de les sortides no és responsable de les sortides, ja que la seva funció es limita a proposar una sortida, buscar el lloc per dormir o suggerir la ruta.

Les reserves, inclòs la paga i senyal, es faran a través del Club per totes les persones inscrites. La persona que s’inscrigui es compromet a pagar aquests diners tot i en el cas que la sortida s’anul·li o la persona no vingui, a no ser que l’allotjament retorni els diners avançats. Es reclamarà l’import de la reserva avançada pel club a les persones inscrites.

Les teves dades personals podran ser comunicades a tercers amb la finalitat de gestionar les inscripcions i possibles altres comunicacions com, per exemple, un sopar de germanor. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a tac.aicargecnull@aicargec o a tac.aicargecnull@aynatnum.

M’he informat de les característiques tècniques i equipament necessari per a fer la sortida i n’assumeixo els riscos al considerar-me amb suficient capacitat per participar-ne a la activitat.

Anirem amb cotxes particulars. La despesa del quilometratge de tots els cotxes es comptabilitzarà a 0,18€/km.

.

Dades Importants

Qui no disposi d’assegurança, ha de fer la temporal abans de la sortida, per això ha de fer un l’ingrés compte de la secció (ES09 2100 0880 3002 0029 6417) abans de dimarts dia per l’import de 4,5 € (1 dies). Ningú pot assistir a la sortida sense assegurança.

Adequant-nos al pla pel des confinament progressiu en el sector esportiu:

https://www.feec.cat/wp-content/uploads/2020/06/Protocol-Excursionisme.pdf

No podran participar les persones amb símptomes de COVID-19 o que convisquin amb alguna persona que en tingui.

En els cotxes s’ha d’anar sempre amb mascareta de tipus FF2 sense vàlvula d’exhalació.

L’excursió es limita a 10 (9+1) persones.

La coordinació de la sortida es posara en contacte amb vosaltres per concretar els detalls de la sortida.

.

Declaració responsable Covid

Un cop confirmada la vostra assistència a la sortida hauríeu de fer el següent:

  • Descarregar al vostre ordinador el PDF d’aquest enllaç. https://cegracia.cat/wp-content/uploads/2020/10/Full_Responsabilitat_MUNTANYA-ONLINE.pdf

  • Emplenar les diferents caselles.

  • Signar-lo, això es fa amb l’Adobe Acrobat Reader normal. COM? Tan sols heu de clicar l’eina “signar” i  “afegir signatura”. Veureu que us permet dibuixar la signatura amb el ratolí i després col·locar-la on us convingui.

  • Desar el PDF al vostre ordinador amb el nom Responsabilitat – Sortida Alta Garrotxa – 24 d’octubre i els vostres nom i cognom

  • Enviar un missatge amb el PDF adjuntat a tac.aicargecnull@aynatnum

  • Aquest missatge ha de tenir com a títol el nom del PDF: Responsabilitat – Sortida Alta Garrotxa – 24 d’octubre i els vostres nom i cognom

Nosaltres, una vegada tinguem tots els PDF signats els farem arribar a l’administració del Club per tal que els puguin arxivar a la secretaria, com a dipositaris de tota aquesta informació, per poder fer-ne la traçabilitat, si escau.

Donada la situació sanitària és imprescindible que qualsevol persona que assisteixi a una sortida hagi complimentat el document.

.

Coordinació

David Bermejo

moc.liamtohnull@ojemrebvad

607025777

.

Formulari

Aquest formulari s’obrira el dimecres dia 14 d’octubre a les 22,30 hores

 .