Tornem a obrir el Rocòdrom del CEG! L’accés estarà permès de dilluns a divendres no festius de 16h a 20:45h, sempre amb CITA PRÈVIA (reserveu directament aquí). Aforament limitat.

Sobre les instal·lacions...

Rocòdrom i punt de trobada

del Club Excursionista de Gràcia

Al CEG oferim a tots els socis i sòcies accés lliure a unes instal·lacions modernes i pluridisciplinàries, on fer boulder, escalada i pràctiques de tècniques de descens. També oferim la possibilitat de practicar l'espeleologia a l'única instal·lació d'aquest tipus a Catalunya. Un espai ideal per entrenar, millorar la tècnica, fer pràctiques de descens i seguretat, practicar autosocors, iniciar-se a l'espeleologia, fer pràctiques per a vies ferrades... i molt més!

Explora'l en 360ºExplora'l en 360º

Característiques tècniques del Rocòdrom:

El rocòdrom serveix com a lloc d’entrenament, de formació i sobretot com a punt de trobada.

  • Rocòdrom de 13 m d’alçada que cobreix la façana interior de l’edifici. Està equipat amb cintes express. Hi ha seccions des de verticals fins a desplomades, que el converteixen en un entorn ideal tant per iniciar-se i practicar-hi maniobres, com per apretar a les vies més exigents.
  • Boulder de 3 m d’alçada. Permet l’escalada contínua al voltant de tot el pati, amb vies de diferents dificultats (indicades per colors).
  • Campus Board integrat al Boulder. Serveix per a l’entrenament muscular específic de força i potència.

Disposem de material d’entrenament: armilles de llast, estoretes i piolets adaptats al rocòdrom. Aquests últims ens permeten practicar el Dry Tooling tant al boulder com a les vies que tenim a la paret.

El rocòdrom està a disposició de tots els socis del Club, independentment de si pertanyen o no a la secció d’escalada. Per a poder-ne fer ús és necessari disposar d’una assegurança, ja sigui de la federativa o altres, que cobreixi l’activitat que s’hi realitza.

A més a més...

Entrenaments col·lectius

⚠️Suspesos temporalment a causa de la COVID-19

Darrerament hem consolidat un grup molt motivat que ens reunim els dimarts i dijous, al voltant de les 19 h per entrenar i passar una bona estona. Plegats l’entrenament és més divertit i ens animem per apretar més del que faríem sols.

No tenim ningú que ens ho dirigeixi. És a dir, que es tracta d’un moment de trobada on nosaltres mateixos ens marquem l’entrenament. És un espai obert a tothom qui vulgui venir, així com una oportunitat per conèixer gent, entrenar i escalar amb bona companyia. No busquem la competivitat, tan sols divertiment i amistat.

Ves al vídeoVes al vídeo

Demana cita prèvia per venir al rocòdrom

Codi de seguretat:
security code
Si us plau introduïu el codi de seguretat:

Enviar
65
SORTIDES
268
ACTIVITATS
37
XERRADES
439
AGRUPACIONS
CEGDestacat
14 abril, 2021

Assemblea General Ordinària 2021 – Dimecres 28 d’abril a les 19h

CEGSenders
18 març, 2021

Sortida del grup de Matinals: Església Major – Montgat

S'està carregant…

CEGDestacat
15 març, 2021

Concurs per a la reforma interior de l’edifici social del Club

CEGDestacat
11 març, 2021

Premis XIª Mostra Fotogràfica Roger Lloses i Huguet

CEGMuntanya
22 febrer, 2021

Sortida a Collserola – Santa Creu d’Olorda – 7 de març

Presentació El proper diumenge dia 7 de març, us proposem una sortida a Collserola –…

CEGDestacat
17 febrer, 2021

XIª Mostra Fotogràfica Roger Lloses i Huguet