cegracia@cegracia.cat | (+34) 93 237 86 59

Inscripció al curs escalada de nivell 2 (via llarga)

By 22 febrer, 2017GEDE

Ja estan obertes les inscripcions per al curs de via llarga que oferirem al març. Des del GEDE oferim tres tipus de cursos, amb la intenció de crear una formació continuada enfocada a adquirir cada cop és autonomia en l’escalada. Així que tant si has realitzat el curs de nivell 1 com si ja escales de fa temps en vies d’esportiva i vols experimentar l’escalada en vies de diversos llargs aquest és el teu curs.
La distribució de les sessions serà:
Dimecres 8: sessió de teoria
Dijous 9 i dimecres 15: sessió de maniobres a rocòdrom.
Dissabte 11 i diumenge 12: sessions a roca.

 

INFORMACIÓ MATRÍCULA CURS VIA LLARGA:

Objectius i continguts bàsics del curs:

Adquirir els coneixements bàsics de les tècniques de l’escalada en vies de diversos llargs equipades referents a la seguretat per poder escalar de manera autònoma en finalitzar el curs.

Coneixement del material bàsic de l’escalada equipada en roca

Progressar amb seguretat per vies de diversos llargs equipades

Requisits bàsics per a poder apuntar-se al curs: progressar de primer en vies d’esportiva equipades, ser major d’edat i estar federat/assegurat

(assegurança C) o pagar l’assegurança de dia de la FEEC per als dies del curs.

Passos a seguir per a realitzar la inscripció al curs d’iniciació a l’escalada:

1- Omplir degudament el formulari d’inscripció (adjunt al correu)

2- Fer l’ingrés corresponent al número de compte del club excursionista de Gràcia

ES28 2100 0807 7802 0078 2858 (No oblidis posar Nom i Cognoms i “Curs escalada 2”)

Què has d’ingressar? Preu del curs + assegurança (en cas de no estar Federat*)

*Preus de les assegurances per als que no teniu assegurança de la FEEC i que us cobreix els dies del curs:

Socis C.E.G.: 7€

No Socis C.E.G.: 15€

3- Enviar el comprovant de pagament del curs i els documents d’inscripció complimentats abans del 7 de març a moc.liamgnull@edegledsosruc.

En el cas de no ser soci del club, recorda que pots fer-te’n just abans de l’inici del curs si vols disposar del descompte per a socis. En aquest cas hauries de passar prèviament per la seu del club (Passatge Mulet 4) de dilluns a dijous de 18 a 22h per a fer-te soci i després matricular-te al curs.

Material necessari per cursetista: peus de gat, arnés, casc (casc i arnés es poden llogar al club en cas de no tenir-ne, a 5€ peça/curs), baga d’ancoratge (tipus multichain o cordino de 8mm o superior),4 mosquetons de seguretat, baga de reunió de 1,20m, aparell assegurador tipus “reverso” o “ATC”, maion homologat per la pràctica de l’escalada, 2 cordinos del 6 de 1,40m. Si teniu dubtes referents al material no dubteu a preguntar o espereu-vos a resoldre dubtes a la sessió de teoria.

Esperem veure’t el primer dia del curs! Fins aviat.

Més informació

 

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra. política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies