Skip to main content

Us proposem una sortida del GEDE a Sant Martí de Centelles, on farem escalada esportiva a les zones de la Soleia i Grau dels Matxos.

Reserveu data⏰: Dissabte 29 de maig de 2021

✅Inscripció

Si vols venir, cal que t’inscriguis al formulari que trobaràs al final d’aquesta pàgina.

Uns dies abans de la sortida crearem un grup de WhatsApp per acabar d’organitzar-nos: concretar vehicles, cordades, horaris, etc.

🚗Desplaçament

La sortida es farà amb cotxes particulars. Les despeses de combustible seran compartides pel grup ocupant de cada vehicle.

⚠️Important

És indispensable:

  1. Tenir els coneixements necessaris per a la pràctica de l’escalada: esportiva (assegurar amb gri-gri, maniobres de reunió, etc.) o via llarga (ús de doble corda, assegurar amb reverso o similar, muntar reunions, rapelar, etc.).
  2. Ser major d’edat i estar federat/assegurat per escalada (modalitat C de la FEEC o similar d’altres Federacions) o pagar l’assegurança temporal de la FEEC per al dia de la sortida. (En cas que hi hagi alguna persona menor d’edat interessada, poseu-vos en contacte amb l’organització tac.aicargecnull@edeg )
  3. Cada cordada s’haurà de portar el material necessari per a l’activitat: corda, talabard (arnés), peus de gat, casc, cintes i resta de material per equipar en funció de la via que cadascú tingui previst fer.
  4. Apuntar-se a l’activitat mitjançant el formulari d’inscripció i acceptar-ne les condicions.

En cas de no disposar d’assegurança
en pots tramitar una per als dies de l’activitat:

💸 4,50 € socis i 6,50 € no socis

🗓️️ Cal fer el pagament abans del dia 24 de maig al compte: ES80 – 2100 – 0807 – 7202 – 0114 – 9458

✒️ indicant al concepte: Nom i cognom + “Escalada 29 de maig

📩 i enviar el comprovant de pagament a tac.aicargecnull@aicargec

Condicions generals:

Les sortides del GEDE estan obertes a tothom, tant a sòcies i socis del GEDE com del Club Excursionista de Gràcia i, puntualment, també a persones no sòcies del Club.

Les persones coordinadores de les activitats no són responsables de les sortides, ja que la seva funció es limita a proposar la sortida, suggerir llocs per escalar i facilitar l’organització dels vehicles.

Protocols de seguretat de la FEEC per a la pràctica de l’escalada en roca.

 

Apunta’t a la sortida emplenant el formulari.