cegracia@cegracia.cat | (+34) 93 237 86 59

GEDE- Sortida d’escalada de via llarga a Montserrat – Dissabte 17 d’octubre de 2020

By 2 octubre, 2020GEDE

Us proposem una sortida del GEDE a Montserrat, a la zona de Gorros, on hi ha diversitat de vies que ens permetrà escalar amb companyia.

Reserveu data: Dissabte 17 d’octubre de 2020

ACTIVITAT SUSPESA

Inscripció

👉Si vols venir, cal que t’inscriguis al formulari que trobaràs al final d’aquesta pàgina.
Uns dies abans de la sortida crearem un grup de WhatsApp per acabar d’organitzar-nos: concretar vehicles, cordades, horaris, etc.

 

Desplaçament

La sortida es farà amb cotxes particulars. Les despeses de combustible seran compartides pel grup ocupant de cada vehicle.🚙🚙

 

⚠️Important!

Per participar en aquesta activitat és indispensable:

  • Tenir els coneixements necessaris per a l’escalada de via llarga (ús de doble corda, assegurar amb reverso o similar, muntar reunions, rapelar, etc.).
  • Ser major d’edat i estar federat/assegurat per escalada (modalitat C de la FEEC o similar d’altres Federacions) o pagar l’assegurança temporal de la FEEC per al dia de la sortida. (En cas que hi hagi alguna persona menor d’edat interessada, poseu-vos en contacte amb l’organització tac.aicargecnull@edeg
  • Cada cordada s’haurà de portar el material necessari per a l’activitat: corda, talabard (arnés), peus de gat, casc, cintes i resta de material per equipar en funció de la via que cadascú tingui previst fer.
  • Apuntar-se a l’activitat mitjançant el formulari d’inscripció i acceptar-ne les condicions.

En cas de no disposar d’assegurança en pots tramitar una per al dia de l’activitat (4,50 € socis i 6,50 € no socis).

🗓️Cal fer el pagament abans del dia 13 d’octubre al compte: ES80 – 2100 – 0807 – 7202 – 0114 – 9458  indicant al concepte: Nom i cognom + “Escalada 17 octubre” i enviar el comprovant de pagament a tac.aicargecnull@aicargec

 

Condicions generals

Les sortides del GEDE estan obertes a tothom, tant a sòcies i socis del GEDE com del Club Excursionista de Gràcia i, puntualment, també a persones no sòcies del Club.
Les persones coordinadores de les activitats no són responsables de les sortides, ja que la seva funció es limita a proposar la sortida, suggerir llocs per escalar i facilitar l’organització dels vehicles.

 

Protocols de seguretat de la FEEC per a la pràctica de l’escalada en roca.

Apunta’t a la sortida emplenant el formulari.

T’HI ESPEREM!