Skip to main content

Exposició "Projectes de reforma de la seu del CEG"
del 12 de gener
fins al 13 de febrer
2022

Llegeix el butlletí del dia de la primera inauguració, el 15 de juny de 1970.

El passat 15 de març de 2021 el Club Excursionista Gràcia convocava  el Concurs per a la reforma interior de l’edifici social del Club Excursionista de Gràcia (CEG). L’objecte principal del concurs era seleccionar una proposta d’entre totes les presentades per dur a terme la reforma interior de l’edifici social situat al Passatge Mulet 4 de Barcelona, en el marc de l’any del Centenari de l’entitat.

El passatge de Mulet forma part del Patrimoni Arquitectònic de Barcelona amb el grau de protecció de Bé d’Interès Urbanístic, que estableix una especial protecció dels patis davanters, les reixes originals i la tipologia dels edificis. És per això que l’empresa d’elaborar un projecte de reforma interior de l’edifici suposava un repte tècnic i creatiu de gran alçada per als arquitectes que van desenvolupar aquestes 5 propostes, visibles a partir del 12 de gener de 2022 i fins al 13 de febrer de 2022 exposades en diferents plafons DIN-A1 amb plànols explicatius, recreacions 3D, imatges i textos, a la Biblioteca Vila de Gràcia (Torrent de l’Olla, 104 – Barcelona).

Un desafiament arquitectònic i un esforç titànic per part del CEG, que es preveu començar a materialitzar a finals d’aquest 2022.

No us ho perdeu!

Ves a la notícia de Biblioteca Vila de Gràcia

Trobareu la Biblioteca Vila de Gràcia aquí: