Skip to main content

Sortida inclusiva: Set Gorgs del Torrent de la Cabana

Sortida inclusiva

Què vol dir?

 • Data de sortida: dijous 4 de juliol de 2024. SORTIDA INCLUSIVA
 • Punt de trobada: Preveiem anar en cotxes particulars. Donarem el punt exacte de sortida a tots els inscrits, uns dies abans de l’activitat.
 • Hora de trobada: 7:00. Es concretarà l’hora exacta uns dies abans de l’activitat.
 • Material necessari: aigua suficient, alguna cosa per menjar a l’hora de la Mandarina. Molt recomanable, bastons o bastó de senderisme. Calçat en bon estat. Mocador per tapar-nos els ulls i practicar les diferents posicions a la barra direccional.
 • Quilòmetres aproximats del recorregut: 10 km
 • Desnivell acumulat del recorregut:  +180/-180 m
 • IBP: 38 (anem agafant nivell per a futures activitats)

Descripció i ruta

Aquesta activitat de l’Àrea d’Inclusió del CEG està orientada a la pràctica en tècniques de guiatge amb Barra Direccional i altres recursos relacionats. L’objectiu és donar un millor suport a les sortides inclusives que es programin en el futur.

No és una sortida de muntanya més. Demanem, com a mínim, haver fet la formació bàsica en Barra Direccional de la FEEC, o comprometre’s a fer-la en un futur pròxim i, sobretot, comprometre’s activament amb les activitats inclusives al CEG.

Si hi estàs interessat, però no has fet cap mena de formació en aquest àmbit, ni has participat en cap sortida anterior d’aquest grup, envia’ns un correu a tac.aicargecnull@oisulcni, explicant els teus motius. Ens posarem en contacte amb i t’indicarem com procedir.

En aquesta ocasió, anirem a Campdevànol  per fer el recorregut ben conegut dels Set Gorgs del Torrent de la Cabana. Una zona força humida, ideal per a dies de més calor. No descartem poder-nos remullar, si cal.

El recorregut està ben senyalitzat i gaudeix de diversos serveis informatius per entendre bé l’entorn. No és físicament molt complicat i en cas de necessitat, permet tornar enrere des de qualsevol punt, de forma que el puguem adaptar a les nostres necessitats del moment.

Caminarem per paratges realment bells, mentre seguim practicant més a fons les diverses tècniques de la Barra Direccional.

La sortida es desenvoluparà a Campdevànol, en un paratge protegit i controlat per l’ajuntament. Cal demanar un permís per accedir-hi i fer una inscripció a part amb les dades dels participants, que ja gestionarem. Deixarem els cotxes en un parking proper a l’inici de la caminada, i farem el recorregut ascendent pel marge dret del torrent, i tornada pel marge esquerra.

Preveiem dinar un menú en el restaurant del càmping proper a l’inici de la caminada.

En algun moment de la sortida, farem una xerrada per comentar detalls tècnics i informar de les notícies a l’Àrea d’Inclusió.

La inscripció a aquesta sortida comporta l’adhesió a l’Àrea d’Inclusió i acceptar la cessió de les dades personals per a rebre futures informacions d’aquestes activitats. També el permís per publicar imatges de l’activitat en els mitjans propis del CEG, exclusivament.

 • Horaris de tornada: trens cada 30′, amb alguna excepció (cal consultar  horaris)
 • Coordinador(a) de les inscripcions a l’activitat: Antoni Mas (619 762 196)
 • Preu de la sortida: cadascú paga els seus bitllets de transport i el menú, en tot cas.
Descarrega't l'anàlisi de la ruta en pdf
Descarrega't el mapa del recorregut

Informació important

 • 👉🏼 Inscriu-te a través del formulari, al final d’aquesta pàgina ⬇️⬇️
 • 👉🏼 Un cop exhaurides les places es farà una llista d’espera per si hi ha alguna baixa.
 • 👉🏼Si no ets soci del CEG, fes-nos saber el teu interès per participar-hi, a través del correu: tac.aicargecnull@oisulcni
 • 👉🏼 És obligatori tenir la llicència federativa i portar tot el material necessari

Apunta’t a la sortida!

👇 EMPLENA EL FORMULARI PREMENT EL BOTÓ “Inscriu-te!” 👇

Inscriu-te!