Skip to main content

Al Gede continuem amb l’escalada primaveral i aquesta vegada us proposem una trobada al clàssic sector de Gorros de Montserrat. Hi ha magnífiques vies de via llarga i també un sector esportiu, on tots i totes trobarem cabuda en un entorn proper i ben especial.

 

Inici: 28/05/2022

Duració: 1 dia

Lloc i hora de trobada: Uns dies abans de la sortida crearem un grup de WhatsApp per acabar d’organitzar-nos: concretar vehicles, cordades, horaris, etc.

Inscripcions: A partir del dia d’avui i fins al 25/05/2022

Reserveu data: Dissabte 28 de maig de 2022

 

Inscripció

👉Si vols venir, cal que t’inscriguis al formulari que trobaràs al final d’aquesta pàgina.

Uns dies abans de la sortida crearem un grup de WhatsApp per acabar d’organitzar-nos: concretar vehicles, cordades, horaris, etc.

 

Desplaçament

La sortida es farà amb cotxes particulars. Les despeses de combustible seran compartides pel grup ocupant de cada vehicle.🚙🚙

 ———————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

⚠️Important!

Per participar en aquesta activitat és indispensable:

  • Tenir els coneixements necessaris per a l’escalada de via esportiva.
  • Ser major d’edat i estar federat/assegurat per escalada (modalitat C de la FEEC o similar d’altres Federacions) o pagar l’assegurança temporal de la FEEC per al dia de la sortida. (En cas que hi hagi alguna persona menor d’edat interessada, poseu-vos en contacte amb l’organització tac.aicargecnull@edeg
  • Cada cordada s’haurà de portar el material necessari per a l’activitat: corda, talabard (arnés), casc, cintes i resta de material per equipar en funció de la via que cadascú tingui previst fer.
  • Apuntar-se a l’activitat mitjançant el formulari d’inscripció i acceptar-ne les condicions.

En cas de no disposar d’assegurança en pots tramitar una per al dia de l’activitat (4,50 € socis i 6,50 € no socis).

🗓️Cal fer el pagament abans del dia 24 de maig al compte: ES80 – 2100 – 0807 – 7202 – 0114 – 9458  indicant al concepte: Nom i cognom + “Escalada 28 de maig” i enviar el comprovant de pagament a tac.aicargecnull@airaterces

 ————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Condicions generals

Les sortides del GEDE estan obertes a tothom, tant a sòcies i socis del GEDE com del Club Excursionista de Gràcia i, puntualment, també a persones no sòcies del Club.

Les persones coordinadores de les activitats no són responsables de les sortides, ja que la seva funció es limita a proposar la sortida, suggerir llocs per escalar i facilitar l’organització dels vehicles.

 Protocols de seguretat de la FEEC per a la pràctica de l’escalada en roca.

Apunta’t a la sortida emplenant el formulari.

T’HI ESPEREM!

 

Apunta’t-hi aquí: https://forms.gle/WxuHHcHXr2F99XYeA