A la Secció de Muntanya fem Alpinisme,

mitja i alta muntanya

La Secció de Muntanya del CEG té una llarga tradició a la nostra entitat, va crear-se l’any 1940 com a conseqüència de les activitats que els socis desenvolupaven arreu de Catalunya, Espanya, Europa i la resta de països amb serralades importants. Actualment engloba un col·lectiu de persones i practicants d’activitats de muntanya molt diversa en edat i experiència.

Això fa que, dins la Secció de Muntanya, hi trobeu companys d’edats molt diferents, nivells tècnics i d’experiència molt diversos, d’altres seccions del CEG i amb una pluralitat d’activitats durant tot l’any prou atractiva, perquè estigueu ben entretinguts.

Actualment la secció de muntanya ofereix activitats de muntanya hivernal, mitja muntanya, alpinisme, senderisme i GR’s…

Totes aquestes activitats es desenvolupen des de l’òptica de la formació esportiva i tècnica, el respecte al medi natural, el coneixement del país i la integració social. La característica principal i el tret diferenciador de pertànyer a un centre excursionista i, en concret, a la Secció de Muntanya del CEG és que a part de gaudir de la pràctica de les nostres aficions, activitats i esports preferits, els socis participem activament en la seva preparació, coordinació i organització. Aquestes experiències compartides ens enriqueixen molt com a “muntanyencs” i afavoreixen constantment la nostra formació.

A més a més, des d’aquesta secció es proposen tot un seguit de cursets per a tots els nivells d’activitat, que esperem que siguin del vostre interès, tant per adolescents com per adults. Si us voleu iniciar en l’excursionisme i començar a fer activitats a la muntanya, el millor és fer-ho amb un curs de Mitja Muntanya. I per aquells que ja teniu certa experiència i voleu aprendre les tècniques bàsiques de progressió i seguretat en neu, us oferim els cursets d’Alta Muntanya.

Dins del calendari de sortides programades del CEG la secció de muntanya proposa la màxima varietat possible d’activitats per a tots els nivells: sortides de mitja i alta muntanya i diversos monogràfics teòrics i pràctics, que anem anunciant a la nostra pàgina web.

Així que ja saps, si vols iniciar-te o perfeccionar qualsevol de les modalitats de muntanya, o bé cerques companys per compartir les teves aficions, passa’t pel local del CEG i contacta amb la gent de la nostra secció els dijous al vespre, a partir de les 21.00. I si tens cap dubte, envia’ns un missatge de correu electrònic a: tac.aicargecnull@aynatnum

BONA MUNTANYA!!

DestacatMuntanya
1 juny, 2018

Sortida Alta Muntanya: Pic Lézat (3.107 metres)

El proper cap de setmana del 16 i 17 de juny de 2018, la Montse Soler i en Xavier Garcia ens proposen ascendir al punt més alt del pic Lézat….

Muntanya
28 maig, 2018

Propostes per sortides de la Secció Muntanya pel 2018 – 2019

Com cada any toca preparar el calendari d’activitats del curs 2018 – 2019. Són un mínim de 22 sortides (11 alta, 11 mitja) i és per això que demanem la…

DestacatMuntanya
28 maig, 2018

Sortida als Ports de Tortosa – Beseit per la part oriental a cavall de Catalunya i Aragó

El cap de setmana del 9 i 10 de juny de 2018 us proposem una sortida als Ports de Tortosa-Beseit per la part oriental, a cavall de Catalunya i Aragó….

DestacatMuntanya
14 maig, 2018

Sortida Alta Muntanya: Pic negre d’Envalira i Pic Negre d’Urgell

El cap de setmana del 26 i 27 de maig us proposem 2 Pics Negres: el dissabte, el Pic Negre d’Envalira, de 2.825 m., i ell diumenge, el Pic Negre d’Urgell,…

DestacatMuntanya
28 abril, 2018

12 i 13 de maig: sortida per les fagedes de la Reserva Natural de la Massana i Salt del Fitó

La Berta Alsina i en Xavier Borrell ens proposen una sortida per la Serra de l’Albera a la Catalunya Nord i Alt Empordà amb magnífiques vistes a França i Catalunya…

DestacatMuntanya
20 abril, 2018

Monogràfic de progressió per crestes, 29 de maig, 2 i 3 de juny

Des de la Secció de Muntanya, amb la col·laboració de la FEEC, us proposem un Monogràfic de Progressió per Crestes el 29 de maig i el 2 i 3 de…

Secció de Muntanya

Organitzem una sortida mensual d’Alta Muntanya i una de Mitja Muntanya, cada mes fa una proposta diferent un de nosaltres.

La secció de muntanya organitza cada any cursos d’iniciació i perfeccionament de mitja i alta muntanya, així com cursos monogràfics.

Contacta amb la gent de la Secció de muntanya. Tots els dijous al vespre, a partir de les 21.00.

 

65
SORTIDES
268
ACTIVITATS
37
XERRADES
439
AGRUPACIONS