Imprimeix

GIE

GIE

És la secció del club excursionista de Gràcia que es centra en la pràctica de l'espeleologia i el descens d'engorjats.

Aquesta última modalitat ès una activitat que es practica normalment, entre maig i octubre degut a que és principalment un esport aquàtic, encara que els barrancs secs estàn tot l'any per anar practicant.

Pel que fa a l'espeleologia, a la secciò practiquem preferentment l'espeleologia vertical tant en la vessant purament esportiva, on portem a terme sortides continuades a diferents cavitats, com en la vessant més científica, participant en campanyes d'exploració a sistemes que encara avui en dia s'estan explorant.

També, seguint la línia formativa del club, duem a terme cursets d'iniciació a l'espeleologia i al descens de canons i engorjats, per a donar a conèixer aquests esports i potenciar-los, ensenyant les tècniques necessàries per a l'autosuficiència dels practicants de manera que puguin dur a terme la pràctica d'aquest esports amb total seguretat.

La secció compta amb material col·lectiu (cordes, equips, etc.) per a la pràctica de l'espeleologia i el descens de canons i que els membres de la secció tenen a servei de prèstec. També disposem d'una biblioteca de documentació amb guies, topografies i llibres de tècniques que complementen el patrimoni de la nostre secció.

 Com ja sabreu tenim un calendari amb propostes molt sucoses i per a tots els nivells, el funcionament és senzil, per a cada sortida s'enviarà un mail als socis amb un formulari d'inscripció i una descripció de la sortida, nivell necessari, dates, etc. Si no ets soci, pots posar-te en contacte amb nosaltres al web: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , i t'animem a fer-te soci, ja que gaudiràs de descomptes, accès al prèstec de material, i molts avantatges més.

calendari 2017

Us podeu mantenir informats al facebooik: GIE-CEGracia

Nus