Imprimeix

GRUP DE SENDERS - GR-2 - De la Jonquera al Besòs

Escrit per Junta Senders el . Publicado en Senders

Etapa: Rupit a Vilanova de Sau
Data: 21 de maig de 2017
Distància: 18,276 km
Durada: 4:45 h.
Desnivell positiu: + 599,75 m
Desnivell negatiu: - 886,65 m

Comentari del recorregut:
Aquesta etapa inicia el seu recorregut a Rupit, a l'espai natural del Collsacabra, punt final d'etapa del mes d'abril del 2017. Per a continuar en direcció a la població de Tavertet i després davallar fins al pantà de Sau, que es creua per damunt de la presa. A la riba sud del pantà, s'hi troba Vilanova de Sau, porta d'entrada a l'espai natural de Savassona.

Dinar de motxilla.

PREUS / INSCRIPCIONS:
Socis: 10 €
Socis amb assegurança temporal: 15 €
No socis: 18 €
No socis amb assegurança temporal: 24 €
Durant el curs 2016-2017, la Secció de Senders es farà càrrec de la quota d'afiliació (10 €) per a tots aquells senderistes que vulguin fer-se socis del Club Excursionista de Gràcia.


SOCIS: A partir del dia d'avui ja es poden fer les inscripcions, ingressant 10 € (15 € amb assegurança temporal) pel procediment habitual. Per inscriure's fora del termini (a partir del diumenge 14 de Maig) s'ha d'enviar un correu electrònic demanant plaça, i un cop confirmada per correu fer l'ingrés.
NO SOCIS: A partir del dia d'avui, ja es pot enviar un correu electrònic demanant plaça (i quan es rebi la confirmació, que no serà abans del dilluns 15 de Maig) fer l'ingrés de 18 € (24 € amb assegurança temporal) pel procediment habitual descrit a l'apartat del Cicle de Senderisme de la web del Club: www.cegracia.cat. Últim dia de pagament dimecres 17 de Maig.
En cas d'anul•lació de la inscripció es retornarà l'import als socis que avisin, abans de les 22 hores del dimecres anterior a la sortida, per correu electrònic a l'adreça de Senders: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . Fora d'aquest termini sols es retornarà l'import, si la plaça es pot cobrir per un altre senderista de la llista d'espera. L'import de la inscripció es podrà recuperar per transferència bancària (us l'enviarem al compte que ens digueu, si el compte no és de LA CAIXA, la devolució té un cost de 3 €, que seran descomptats de l'import de la devolució). Els NO SOCIS no tenen dret a devolució.
ALTRES DADES: Sortirem amb l’autocar a 2/4 de vuit des de Príncep d’Astúries/Guillem Tell, i hi ha prevista la tornada entre les set i les vuit del vespre.
Recordeu de subscriure la llicència federativa per a la cobertura de riscos a la muntanya.
Per a més informació poseu-vos en contacte a través de la nostra adreça electrònica: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
La inscripció comporta que estic assabentat/da de les característiques i equipament necessari per a la sortida i n'assumeixo els riscos en considerar-me capacitat/da per participar en l'activitat.
AJUDA:
La setmana de la sortida de dijous a dissabte, a partir de les 17:00h i fins a les 23:00h, estarà disponible el telèfon 620 453 731 per realitzar consultes.

 

Nus