PASSATGE MULET, 4 - 08006 - BARCELONA - TEL. 93.237.86.59 / cegracia@cegracia.cat

GRUP DE SENDERS (GR-2 Jonquera-Besòs) Etapa Vilanova de Sau Santuari Puig Agulla 18 de juny

By 25 maig, 2017Destacat, Senders

El recorregut ens porta per: les Cingles de Savassona, Els Munts, Salt de la Minyona, Coll Pedrís, Serrat de les Alzines, Sant Julià de Vilatorta, Castell de Bellpuig, el Bolet del Gegant i acabarem al Santuari de Puig-l’agulla, que va ser el principi d’etapa del mes de desembre del 2016, per descendir després al poble de Vilalleons, on trobarem l’autocar.

Etapa: Vilanova de Sau al Santuari Puig-l’agulla (Vilalleons)
Data: 18 de juny de 2017
Etapa llarga:
Vilanova de Sau al Santuari Puig-l’agulla i Vilalleons.
Distància: 20,33 km
Durada: 5:30 h.
Desnivell positiu: 803 m
Desnivell negatiu: 813 m

Etapa curta:
Vilanova de Sau a Sant Julià de Vilatorta
Distància: 12,31 km
Durada: 3:40 h.
Desnivell positiu: 401 m
Desnivell negatiu: 702 m

Comentari del recorregut:
Aquesta etapa inicia el seu recorregut a Vilanova de Sau, punt final d’etapa del mes de maig del 2017.
Vilanova de Sau, porta d’entrada a l’espai natural de Savassona que juntament amb les Guilleries, conforma un dels espais naturals més verges de la Catalunya central, on els boscos centreeuropeus i mediterranis s’alternen amb la roca nua per modelar un paisatge primigeni. Cal travessar-lo per arribar fins a Sant Julià de Vilatorta, entrada d’una zona on l’empremta de l’home és força més evident.

Dinar de motxilla.

PREUS / INSCRIPCIONS:
Socis: 10 €
Socis amb assegurança temporal: 15 €
No socis: 18 €
No socis amb assegurança temporal: 24 €
Durant el curs 2016-2017, la Secció de Senders es farà càrrec de la quota d’afiliació (10 €) per a tots aquells senderistes que vulguin fer-se socis del Club Excursionista de Gràcia.

SOCIS: A partir del dia d’avui ja es poden fer les inscripcions, ingressant 10 € (15 € amb assegurança temporal) pel procediment habitual. Per inscriure’s fora del termini (a partir del diumenge 11 de Juny) s’ha d’enviar un correu electrònic demanant plaça, i un cop confirmada per correu fer l’ingrés.
NO SOCIS: A partir del dia d’avui, ja es pot enviar un correu electrònic demanant plaça (i quan es rebi la confirmació, que no serà abans del dilluns 12 de Juny) fer l’ingrés de 18 € (24 € amb assegurança temporal) pel procediment habitual descrit a l’apartat del Cicle de Senderisme de la web del Club: www.cegracia.cat. Últim dia de pagament dimecres 14 de Juny.
En cas d’anul•lació de la inscripció es retornarà l’import als socis que avisin, abans de les 22 hores del dimecres anterior a la sortida, per correu electrònic a l’adreça de Senders: tac.aicargecnull@srednesedpurg. Fora d’aquest termini sols es retornarà l’import, si la plaça es pot cobrir per un altre senderista de la llista d’espera. L’import de la inscripció es podrà recuperar per transferència bancària (us l’enviarem al compte que ens digueu, si el compte no és de LA CAIXA, la devolució té un cost de 3 €, que seran descomptats de l’import de la devolució). Els NO SOCIS no tenen dret a devolució.

ALTRES DADES:
Sortirem amb l’autocar a 2/4 de vuit des de Príncep d’Astúries/Guillem Tell, i hi ha prevista la tornada entre les set i les vuit del vespre. Recordeu de subscriure la llicència federativa per a la cobertura de riscos a la muntanya. Per a més informació poseu-vos en contacte a través de la nostra adreça electrònica: tac.aicargecnull@srednesedpurg
La inscripció comporta que estic assabentat/da de les característiques i equipament necessari per a la sortida i n’assumeixo els riscos en considerar-me capacitat/da per participar en l’activitat.
AJUDA:
La setmana de la sortida de dijous a dissabte, a partir de les 17:00h i fins a les 23:00h, estarà disponible el telèfon 620 453 731 per realitzar consultes.

 

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra. política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies