Skip to main content

Us presentem un interessant trekking per Geòrgia, un país encara força desconegut, amb grans muntanyes, boscos i molta història. Aquest any en el marc del conveni CEG-Muztag havíem planejat un viatge al Nepal, per fer la volta als Annapurnes. Donat que l’època del trekking és difícil de compaginar per a molts (al llarg del mes d’abril), i després de moltes peticions demanant si era possible organitzar una sortida a l’agost, hem decidit proposar-vos aquesta fantàstica alternativa de Geòrgia.

Geòrgia  és  caucàsica  en  la seva  màxima  expressió.  A  la  riba  oriental  del  Mar  Negre  i   encaixonada  en  una gran serralada  va acollir regnes més antics que el seu propi nom Juntament ambla seva veïna Armènia va abraçar  el  cristianisme  més  primitiu  abans  que  cap  altre  país.  La  creu  de Sant  Jordi  es l’estendard  medieval  amb  el  que  Geòrgia  arriba  al  segle  XXI  prenent  embranzida  per posar-se a la  fila  de les nacions més pròsperes i europees d’una regió que respira vents tant d’orient com d’occident.

Més informació al pdf del Viatge a Geòrgia

Si algú està interessat ja pot fer la paga i senyal, tal com s’indica més avall:

Podeu fer la inscripció mitjançant una paga i senyal. Cal ingressar 400 € per persona. Tothom que vulgui assegurança per despeses de cancel·lació cal que afegeixi 47 € al moment de fer la paga i senyal.

Al fer l’ingrés caldrà posar com a referència el nom i cognom (el que apareix al passaport ) + Geòrgia. Es necessita per identificar qui fa la reserva i per la plaça dels vols.

Qui no hagi participat mai en un dels programes del conveni CEG-Muztag, caldrà també que enviï per correu electrònic a se.gatzumnull@gatzum el nom i cognoms (tal com figuren al passaport o DNI), l’adreça postal completa, el número de DNI i el telèfon de contacte.

Podeu fer els ingressos a qualsevol dels comptes  que indiquem:

La Caixa, ES03 2100 1394 2502 0007 0668

BBVA, ES90 0182 6959 1002 0006 5509

PDF DEL VIATGE A GEÒRGIA